Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τατιάνα Στεφανίδου μετά τη μήνυση Κούγια: «Τα πράγματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν για την Πισπιρίγκου»

Τατιάνα Στεφανίδου μετά τη μήνυση Κούγια: «Τα πράγματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν για την Πισπιρίγκου»

Ο Αλέξης Κούγιας ενεργώντας για λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε γνωστό ότι υπέβαλλε μήνυση κατά παρουσιαστών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Στο θέμα αναφέρθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή T-live. Σημείωσε ότι αισθάνεται πως τέτοιες κινήσεις από την 34χρονη κατηγορουμένη και τον συνήγορο υπεράσπισής της αποσυντονίζουν την όλη διαδικασία και υποβαθμίζουν την ποιότητά της.

«Σήμερα το πρωί ο κ. Κούγιας εστράφη κατά των δημοσιογράφων. Ξανά και ξανά και ξανά. Και αυτή τη φορά θα κάνει και μηνύσεις κατά εκπομπών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου εναντίον όλων μας. Ενοχλήθηκε και η έδρα λίγο από αυτό.

Να πούμε τώρα λίγο τι γίνεται; Τα πράγματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν για την κατηγορούμενη. Και για τον κ. Κούγια που την υπερασπίζεται. Υπάρχουν μηνύματα τα οποία την καίνε και τα οποία δεν είχαν αναδειχθεί μέχρι τώρα. Δηλαδή, λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας άρχισε να λέει πώς θα τον δέσει με το σπέρμα και να πηγαίνει στις χαρτορίχτρες. Υπάρχουν κι άλλα μηνύματα που διαβάσαμε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ την Κυριακή με άλλες χαρτορίχτρες.

 


Από τη μία είναι τα sms «βόμβα» τα οποία έχουν κατατεθεί από την πολιτική αγωγή. Από την άλλη επειδή έχουν αρχίσει να έρχονται οι γιατροί, οι οποίοι οι περισσότεροι δεν μασάνε. Είναι πολύ δύσκολο να τις φέρει ο Αλέξης Κούγιας στα νερά του. Και βλέπει και η κατηγορούμενη και ο ίδιος ότι τα πράγματα ζορίζουν, είμαστε ακόμα στην αρχή.

 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση Κούγια

Η σχετική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει χαρακτηριστικά…. «Κατόπιν αιτήματος του υπερασπιστού της κας Σ.Π. και επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλεξίου Κούγια το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του αποφάσισε να ζητήσει από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κο Ελευθεριάνο τη διενέργεια προανακρίσεως, για να διαπιστωθεί ποιοι εκ των κατεχόντων τη δικογραφία της υποθέσεως της Τζωρτζίνας (αυτοί είναι μόνο ο κ. Μάνος Δασκαλάκης, οι δικηγόροι του και το δικηγορικό μας γραφείο) διαρρέουν μηνύματα και αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας στις εκπομπές της κας Τατιάνας Στεφανίδου, της κας Ζήνας Κουτσελίνη, του κου Νίκου Ευαγγελάτου και στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, διαπράττοντας ποινικά αδικήματα και αγνοώντας το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης.

Δυστυχώς, ενώ η απόφαση ελήφθη σήμερον στις 10π.μ., τα ΜΜΕ καταρρακώνοντας όλους τους κανόνες αντικειμενικής δημοσιογραφίας, χωρίς καμία εξαίρεση, ουδέποτε δημοσιοποίησαν, αλλά εξαφάνισαν εντελώς την ομόφωνη αυτή απόφαση, η οποία ουσιαστικά καταργεί τις τηλεδίκες και τα τηλεδικαστήρια και διαφυλάσσει όλες τις συνθήκες της δίκαιης δίκης του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ, όπως είχαν εξαφανίσει και δεν είχαν δημοσιοποιήσει την προσωρινή διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών κας Θωμά, η οποία είχε το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο για την εκπομπή της κας Κουτσελίνη και την εφημερίδα «ΜΠΑΜ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις