Ελλάδα

Ταχύπλοο τραυμάτισε κολυμβητή στη Γλυφάδα!

Ένας κολυμβητής τραυματίστηκε περίπου στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής (9.8.2019), από ταχύπλοο σκάφος στη Γλυφάδα, στη θαλάσσια περιοχή, έξω από τη Μαρίνα.

Σύμφωνα με το dytikesmaties.gr για το περιστατικό στη Γλυφάδα, τον τραυματία έβγαλε στη Μαρίνα ο χειριστής του ταχύπλοου και στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος ούτε η κατάσταση της υγείας του λουόμενου, ο οποίος είναι αλλοδαπός ηλικίας περίπου 38 – 40 ετών.

Όσον αφορά τον χειριστή του ταχύπλοου αναμένεται να οδηγηθεί στο αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού Σώματος.

πηγή: dytikesmaties.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί