Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταυτοποιήθηκαν 3 κουκουλοφόροι για την επίθεση στο Έθνος

Ταυτοποιήθηκαν 3 κουκουλοφόροι για την επίθεση στο Έθνος

Νέα στοιχεία προέκυψαν για την επίθεση στην εφημερίδα “Έθνος” από ομάδα κουκουλοφόρων το απόγευμα της Κυριακής (22.10.2017).

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Αττικής προχώρησε στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που τα έκαναν “γυαλιά καρφιά” στο Έθνος. Σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για άτομα που βρίσκονται στον σκληρό πυρήνα οπαδών ομάδας της Super League.

Το χρονικό της επίθεσης

Το απόγευμα της Κυριακής ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν κυριολεκτικά – όπως βλέπετε – γυαλιά καρφιά την είσοδο των γραφείων της εφημερίδας “Έθνος”. Λίγο αργότερα, πέταξαν άσπρες και κόκκινες μπογιές ενώ έσπασαν και τα τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα απ’ έξω.

Η αστυνομία… έφυγε

Σε άλλο video που δημοσιεύεται, φαίνεται περιπολικό της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κτίριο, να φεύγει από το σημείο λίγο πριν καταφτάσουν τα μηχανάκια και γίνει η επίθεση.

Έθνος

Όταν έγινε η επίθεση στην είσοδο βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος λερώθηκε από τις μπογιές.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι έγιναν καπνός ενώ οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις Αρχές.

Έθνος

https://twitter.com/bkex/status/922120679142707200

Οργή από ΝΔ: Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”.  Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

ΣΥΡΙΖΑ: «Τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους»

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις