Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τελευταίο αντίο στον Αριστείδη Αλαφούζο – Ήταν όλοι εκεί – Βαθιά συγκίνηση [pics]

Τελευταίο αντίο στον Αριστείδη Αλαφούζο – Ήταν όλοι εκεί – Βαθιά συγκίνηση [pics]

Με τον πόνο να ξεχειλίζει μέσα στην βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς ο Γιάννης Αλαφούζος αποχαιρετούσε τον πατέρα του Αριστείδη, τον πατριάρχη της οικογένειας που έφυγε από την ζωή.

Στεκόταν έξω από τον Αγιο Διονύση στο Κολωνάκι αμίλητος για να αποτίσει φόρο τιμής στον άνθρωπο που τον έφερε στην ζωή. Μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά και πολύς κόσμος που ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που σημάδεψε την εκδοτική και επιχειρηματική ιστορία του τόπου. Ο αδελφός του Γιάννη Αλαφούζου Θέμης ήταν εκείνος που εκφώνησε τον επικήδειο, τον οποίο όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει από την συγκίνηση και το έργο αυτό ανέλαβε ο Αλέξης Παπαχελάς.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ παρόντες σε αυτή ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπως και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Λουκάς Παπαδήμος.

Πέρα από τους δημοσιογράφους που εργάστηκαν ή εργάζονται στον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή, εκεί ήταν και οι “αντίπαλοι” του Γιάννη Αλαφούζου, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

H ταφή θα γίνει αύριο στην αγαπημένη του Σαντορίνη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε