Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το τελευταίο “αντίο” στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο – Πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου

Το τελευταίο “αντίο” στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο – Πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου

Το τελευταίο “αντίο” είπαν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες το μεσημέρι της Παρασκευής (22.12.2017) στον Δημήτρης Αλειφερόπουλο.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης,αποχαιρέτησαν σήμερα τον δημοσιογράφο στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τον εκλιπόντα συνόδευσε και πλήθος δημοσιογράφων και κυρίως κοινοβουλευτικοί συντάκτες, που αποχαιρέτισαν τον καλό φίλο και συνάδελφό τους.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, η ΕΣΗΕΑ, οι συνάδελφοί του από τη Βουλή, η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ant1, εργαζόμενοι από τον Real fm, ο Όμιλος Δημοκρατικός Τύπος, δημοσιογράφοι του cosmote tv κά.

Στους επικήδειους λόγους που εκφωνήθηκαν από συγγενείς και φίλους του, τονίστηκε «το ήθος και ο τρόπος με τον οποίο ο εκλιπών ασκούσε τη δημοσιογραφία και παρ΄όλο που έφυγε πρόωρα, πήρε μαζί του τον σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση όλων».

Στην είσοδο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου υπήρχε βιβλίο συλλυπητηρίων, καθώς και κουπόνια για δωρεές που θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις