Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Τέλος εποχής! Σταματά η έκδοση του Μίκυ Μάους στην Ελλάδα μετά από 47 χρόνια – Δείτε το τελευταίο τεύχος

Τέλος εποχής! Σταματά η έκδοση του Μίκυ Μάους στην Ελλάδα μετά από 47 χρόνια – Δείτε το τελευταίο τεύχος

Ο Μίκυ Μάους, ο Ντόναλντ Ντάκ, ο Πλούτο, ο Γκούφυ και τόσοι άλλοι αγαπημένοι ήρωες κόμικς του Ντίσνεϊ αποχαιρέτησαν την έκδοση του περιοδικού Μίκυ Μάους στην Ελλάδα και μαζί τους γενιές και γενιές φανατικών αναγνωστών που μεγάλωσαν μαζί τους. Δείτε το τελευταίο τεύχος  που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή από τις εκδόσεις Νέα Ακτίνα.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…όμως όχι, γι΄αυτό δεν είμασταν έτοιμοι, δεν είμασταν έτοιμοι να πούμε αντίο στους αγαπημένους μας ήρωες του Μίκυ Μάους, στο καταφύγιο των παιδικών μας χρόνων, όταν η μαμά και ο μπαμπάς μας έβαζαν για ύπνο με το ζόρι το μεσημέρι ή όταν μας μάλωναν και εμείς κρυβόμασταν στις πιο απίθανες κρυψώνες με το τελευταίο τεύχος στο χέρι για παρηγοριά.

To εξώφυλο του τελευταίου τεύχους που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα - ΦΩΤΟ ΝEWSIT

Γενιές και γενιές Ελλήνων, μεγάλωσαν με τις περιπέτειες του Μίκυ, του Ντόναλντ Ντάκ, του Γκούφυ και τόσων άλλων ηρώων του Ντίσνεϊ. Μαζί τους ξεκαρδιστήκαμε από τα γέλια, ζήσαμε τις αγωνίες τους, πολλοί από εμάς έμαθαν να διαβάζουν τα πρώτα τους γράμματα πάνω από τις εικονογραφημένες σελίδες με τα υπέροχα σκίτσα.

Πως ήρθε το τέλος εποχής

Την περασμένη Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013,  κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος του Μίκυ Μάους μετά από 47 χρόνια και 3 μήνες συνεχούς κυκλοφορίας. Η οικονομική κρίση επέφερε πολλές δυσάρεστες αλλαγές στην ελληνική οικογένεια με τα γνωστά επακόλουθα. Η πτώση των κυκλοφοριών των εφημερίδων και περιοδικών δεν άφησε ανεπηρέαστο το Μίκυ Μάους και τα άλλα περιοδικά Ντίσνεϋ.

Η μείωση της κυκλοφορίας του περιοδικού οδήγησε τις εκδόσεις Νέα Ακτίνα στην απόφαση να σταματήσει την έκδοση του Μίκυ Μάους

Οπως αναφέρουν οι εκδότες στο δελτίο τύπου για το τελευταίο τεύχος του Μίκυ Μάους “ελπίζουμε να μας δοθεί πάλι η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Ντίσνεϋ πάνω σε βάσεις που να ανταποκρίνονται στην ελληνική πραγματικότητα και να προσφέρουμε στους αναγνώστες αυτό που γνωρίσουμε να κάνουμε σωστά. Καλά περιοδικά και βιβλία”.

Ο επίλογος και το αντίο των εκδοτών στο τελευταίο τεύχος του Μίκυ Μάους - ΦΩΤΟ NEWSIT

Δείτε το συγκινητικό τέλος εικονογραφημένο

Τέλος εποχής για το περιοδικό Μίκυ Μάους στην Ελλάδα - ΦΩΤΟ NEWSIT

...με την ελπίδα πως το ΤΕΛΟΣ δεν έχει ακόμη γραφτεί...ΦΩΤΟ NEWSIT

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κρίση “κλείνει”… τον Μίκυ Μάους! Τέλος για τα ιστορικά περιοδικά!

Ο Μίκυ Μάους κάνει ανακύκλωση!

Μίκυ και Μίνι, ένας έρωτας που άφησε εποχή!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε