Ελλάδα

Τέλος στο θρίλερ με τον 21χρονο Βασίλη Αθανασόπουλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 21χρονου Βασίλη Αθανασόπουλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Βύρωνα, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος βρέθηκε στα ξημερώματα της Πέμπτης (30.04.2020), όταν ένας πολίτης κάλεσε στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο πολίτης έδωσε πληροφορίες για το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν ο 21χρονος και έτσι τελείωσε η αγωνία της οικογένειας του νεαρού, που τον αναζητούσε.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και ο 21χρονος Βασίλης εντοπίστηκε έπειτα από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, όντας πλέον ασφαλής.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είχε εξαφανιστεί από τον Βύρωνα στις 21 Απριλίου και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του μια εβδομάδα μετά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει ο αδερφός της 45χρονης – «Η αδερφή μου άλλαξε κλειδαριές, ο 48χρονος έμπαινε σπίτι της»
Το περιβάλλον του 48χρονου αρνείται ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε συλληφθεί το 2016 στην Αλβανία - Νέα στοιχεία για το φονικό στη Νέα Σμύρνη
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Νέα Σμύρνη
Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν στο πλευρό καρκινοπαθών – Η συγκινητική στιγμή με 88χρονη που κάνει χημειοθεραπεία
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου «Μεταξά», όταν η κ. Καλλιόπη ζήτησε για πρώτη φορά να χαϊδέψει τον Ντύλαν
ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ" Πέμπτη 28 Μαΐου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
Ιός του Δυτικού Νείλου: Το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξετάζει την δημιουργία rapid test για έγκαιρη διάγνωση
H Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ξεκινήσει ερευνητική προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός φορητού τεστ ταχείας διάγνωσης και χρησιμοποιούν μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για την πρόβλεψη εξάρσεων
iStock