Ελλάδα

Τέλος το “Κνωσός Παλάς” από τις ελληνικές θάλασσες! Ο τελευταίος απόπλους από το λιμάνι του Πειραιά

Μετά από 20 χρόνια, το “θρυλικό” Κνωσός Παλάς της Minoan Lines αποχαιρετά την ελληνική ακτοπλοΐα και βάζει πλώρη για άλλα μέρη.

Το πλοίο αναχώρησε για τη Νάπολι ,όπου θα βαφτεί στα χρώματα της Grimaldi Lines. Στην Ελλάδα θα αντικατασταθεί απο το Cruise Bonaria ,πρώην Ολυμπία Παλάς, το οποίο θα μετανομαστεί σε “Κνωσός Παλάς”.

Όπως μετέδωσε το pireaspiraeus.com, η μοίρα το έφερε έτσι το αυθεντικό Κνωσός Παλάς να φεύγει 20 χρόνια  και σχεδόν την ίδια μέρα από την πρώτη του άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά το 2000.

Ένα ακόμα πιο περίεργο παιχνίδι της μοίρας είναι ότι το πλοίο που αντικατέστησε πριν 20 χρόνια,το Ν.Καζαντζάκης …πωλήθηκε για διάλυση σήμερα μετά απο 20 χρόνια που δούλευε σαν πλωτό καζίνο στο Χονγκ Κονγκ.

Η τελευταία αναχώρηση του Κνωσός Παλάς από τον Πειραιά στο παρακάτω βίντεο του pireaspiraeus.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα