Ελλάδα

Τέλος του θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκε 15χρονος που χάθηκε στα χιόνια

Στην περιοχή είχε σημάνει συναγερμός για τον 15χρονο που είχε χαθεί. Την επιχείρηση δυσκόλευαν οι καιρικές συνθήκες.

Έληξε το θρίλερ στον Υμηττό με τον 15χρονο που είχε χαθεί στα χιόνια όπου είχε πάει μαζί με δυο φίλους του. 

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ανήλικου κράτησε περίπου τρεις ώρες και βρέθηκε στην περιοχή Σέσι Κορωπίου. Ο 15χρονος συνάντησε δύο άνδρες, τους είπε τι είχε συμβεί και αυτοί ειδοποίησαν αμέσως στην Αστυνομία.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο ΑΤ Κορωπίου, είναι καλά στην υγεία του, αλλά έχει τρομάξει από την περιπέτεια που πέρασε. Επικοινώνησε μάλιστα με τους γονείς του. 

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα η παρέα των παιδιών πήγε στον Υμηττό, χάθηκε και ένα από τα παιδιά ειδοποίησε την μητέρα του να της πει τι έχει συμβεί. Σήμανε συναγερμός και με τη βοήθεια της πυροσβεστικής έγινε η καθοδήγηση προκειμένου να εντοπιστούν και να φτάσουν σε ασφαλές σημείο. 

Στην πυροσβεστική, όμως, έφτασαν μόνο δύο παιδιά  και είπαν ότι μαζί τους ήταν και ένας ακόμη συνομήλικός τους, ο οποίος τους είπε ότι μπορεί να επιστρέψει μόνος του.

Ωστόσο μετά από επικοινωνία που έγινε με τους γονείς του δεν είχε  εμφανιστεί στο σπίτι γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική.  

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ, όμως ο 15χρονος είχε απομακρυνθεί αρκετά από το σημείο και βρέθηκε τελικά κοντά στο Κορωπί. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 14
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Προφυλακίζεται ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα» Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης για τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο
Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος, τονίζοντας ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έπαιζαν τα παιδιά του - Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα που έγινε η έκρηξη στο εργοστάσιο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
71