Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τέμπη: «Δικαιοσύνη μόνο αν είναι μαζί μας όλη η Ελλάδα» λέει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου

Τέμπη: «Δικαιοσύνη μόνο αν είναι μαζί μας όλη η Ελλάδα» λέει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου

Έχασε τον αδερφό του μέσα σε μία στιγμή, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ο Βάιος Βλάχος ταξίδευε μαζί με την κοπέλα του με το μοιραίο τρένο, όταν αυτό συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τη ζωή του και η νεαρή Δάφνη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 μιλώντας για τον αδικοχαμένο αδερφό του που σκοτώθηκε στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Ο ίδιος ζει στην Αργεντινή και ήρθε στην Ελλάδα για την κηδεία του αδερφού του.

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε μετά την κηδεία του αδερφού μου», ανέφερε ο κ. Βλάχος και πρόσθεσε ότι η Δάφνη «είναι στο νοσοκομείο στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση».

Σημείωσε για την απόδοση σικαιοσύνης στους υπεύθυνους της τραγωδίας πως «δεν θα απονείμουμε εμείς την Δικαιοσύνη».

 

«Δεν θα σταματήσω να μιλάω ποτέ για τον αδερφό μου και για τα αλλά θύματα», ανέφερε ακόμα και πρόσθεσε «οι 50 οικογένειες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνοι μας, αν είναι μαζί μας και όλη η χώρα τότε μπορεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Τέλος, μίλησε και για τον αδερφό του λέγοντας ότι «νόμιζε ότι είναι ασφαλής στην Ελλάδα, πάντα βοηθούσε… Είναι σκληρό να τον χάνεις με τέτοιο τρόπο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις