Ελλάδα

Τέμπη: Εκδόθηκαν τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου θυμάτων της τραγωδίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων της τραγωδίας της Τρίτης (28.2.2023) στα Τέμπη με την μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων εκδόθηκαν σήμερα.

Εκδόθηκαν σήμερα (3.3.2023) από τον δήμο Τεμπών τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων της τραγωδίας με τη σύγκρουση επιβατηγού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης ανέφερε ότι ο δήμος έβγαλε ήδη τα δυο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου θυμάτων της τραγωδίας από την σύγκρουση των τρένων.

«Ηδη οι υπηρεσίες μας έχουν εκδώσει τα δύο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου, με τα οποία οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορέσουν να παραλάβουν τις σωρούς των δικών τους ανθρώπων από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας», τόνισε ο δήμαρχος Τεμπών.

Οι σχετικές διαδικασίες θα προχωρήσουν μέσω του δήμου Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και των υπόλοιπων θυμάτων με τη μέθοδο DNA από τις αρμόδιες αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χανταϊός, η σπάνια αλλά σοβαρή λοίμωξη που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία - «Δεν υπάρχει ειδική θεραπεία»
Ο Καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής εξηγεί πώς μεταδίδεται ο χανταϊός και ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, αναλύοντας τα συμπτώματα και τις σοβαρές επιπλοκές
Χανταϊός