Ελλάδα

Τέμπη: Η μητέρα του Γεράσιμου από το 1ο βαγόνι διαψεύδει τη μήνυση – «Δεν γνωρίζουμε τον δικηγόρο»

Η μητέρα του Γεράσιμου – Ιάσονα Γεωργιάδη διαψεύδει πως κατατέθηκε εκ μέρους της οικογένειας μήνυση για τη διερεύνηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος είναι ο μόνος επιζών του 1ου βαγονιού του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία, με 57 ανθρώπους να σκοτώνονται με την οικογένειά του να ανεβαίνει από τότε έναν Γολγοθά.

Με δήλωσή της η μητέρα του αναφέρει πως δεν ξέρει καν τον δικηγόρο αυτό, και πως η ίδια θα μιλήσει κάποια στιγμή, όταν το επιλέξει αυτή.

Ο Γεράσιμος τώρα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Βοστώνη των ΗΠΑ.

Αναλυτικά η δήλωση

«Όπως πληροφορήθηκα, σήμερα κατατέθηκε, προς τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, υπόμνημα  το οποίο φέρεται να έχει καταθέσει δικηγόρος εξ ονόματος του γιου μου αλλά και εξ ονόματός μου.

Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν τηλεφωνικά και δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου υπομνήματος. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, έχω διορισθεί ως μοναδική δικαστική συμπαραστάτρια του γιου μου και οποιαδήποτε νομική ενέργεια εξ ονόματος του Γεράσιμου, θα πρέπει να φέρει την έγκριση και την υπογραφή μου.

Οι προσπάθειές μου, επικεντρώνονται στην δύσκολη μάχη που δίνει το παιδί μου στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Βοστώνη των Η.Π.Α. και βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό του.

Προς το παρόν δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποια άλλη δημόσια δήλωση. Τον χρόνο, στον  οποίο θα μιλήσω δημόσια για όσα υφίσταμαι εγώ και το παιδί μου τους τελευταίους δώδεκα μήνες,  θα τον επιλέξω εγώ η ίδια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη γύρα είχε βγάλει ο ρασοφόρος youtuber τα «λείψανα» του Αγίου Παρθενίου – Τα πήγαινε ακόμα και σε σπίτια αρρώστων για να προσευχηθούν
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται ο ρασοφόρος, ως βασικός παπάς να τελεί και κάθε «ευλάβεια» και «τιμή»  την τελετή υποδοχής των λειψάνων
Ο 46χρονος ρασοφόρος με τα "λείψανα" του Αγίου Παρθενίου
Το Σάββατο συμπληρώνονται 8 χρόνια από την πολύνεκρη πλημμύρα στη Μάνδρα: «Μας υποσχέθηκαν δικαιοσύνη αλλά μας κορόιδεψαν»
Πώς έγινε η τραγωδία την 15η Νοεμβρίου 2017 με τους 24 νεκρούς - «Το κράτος από το 2017 μέχρι σήμερα είναι απόν», καταγγέλλει ο Αναστάσιος Μπερέτας, ο οποίος έχασε τον πατέρα του και είναι πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών, Θανόντων και Πληγέντων Μάνδρας
Μάνδρα
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και στην Λάρισα το τελευταίο αντίο στην 49χρονη που σκοτώθηκε στον φούρνο
Πλήθος κόσμου έστειλε ολόλευκα στεφάνια για να τιμήσουν την μνήμη της - Όλοι ντυμένοι στα μαύρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως αυτή η γυναίκα έχασε τόσο άδικα τη ζωή της
Εκκλησία
«Αίσιος Οιωνός 25»: Ο Στρατός Ξηράς αποκαλύπτει τη νέα εποχή των drones και των αντι-drone συστημάτων
Η μεγάλη άσκηση στην Αλεξανδρούπολη αναδεικνύει τις επιχειρησιακές ανάγκες του σύγχρονου πεδίου μάχης και την είσοδο των Ενόπλων Δυνάμεων στην εποχή της διαλειτουργικότητας επανδρωμένων και μη επανδρωμένων μέσων
Η άσκηση ΑΙΣΙΟΣ ΟΙΩΝΟΣ-25 στην Αλεξανδρούπολη
Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες φαρμάκου αδρεναλίνης που χρησιμοποιείται στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη
«Τα αποτελέσματα των ελέγχων δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον την εμφάνιση, τον ποσοτικό προσδιορισμό δραστικού συστατικού και τον έλεγχο συγγενών ουσιών»
Medical personnel filling a syringe needle with generic vaccine booster from vial