Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα σχέδια του Παύλου για την επόμενη μέρα – Σενάρια εμπλοκής στην πολιτική

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα σχέδια του Παύλου για την επόμενη μέρα – Σενάρια εμπλοκής στην πολιτική

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος είχε ηγετική στάση στην κηδεία του πατέρα του με τα σενάρια για εμπλοκή του στην πολιτική να «φουντώνουν».

Όλα δείχνουν ότι ο Παύλος θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μάλιστα ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ίσως να επισπεύσει τις διαδικασίες. Εκτός από τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ αναμένεται να τον ακολουθήσουν και κάποια από τα παιδιά τους (έχουν συνολικά πέντε), αφού τα περισσότερα είναι πλέον μεγάλα και έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο.

Ο Παύλος διαθέτει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του. Παρ’ όλ’ αυτά, η απόφαση να διαμείνει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα μέσα στο 2023 είχε παρθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να εγκατασταθεί στο σπίτι που έμεναν όταν έρχονταν στην Ελλάδα, στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία.

Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι ο Παύλος σκεφτόταν να εμπλακεί στην ελληνική πολιτική σκηνή, με κάποιο σχηματισμό ή ακόμα και ως υποψήφιος βουλευτής. Το ενδεχόμενο της μόνιμης εγκατάστασής του στην Ελλάδα, «φουντώνει» ξανά τα σενάρια αυτά.

Εάν πράγματι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ επιλέξουν την πολυτελέστατη έπαυλη της Νέας Ερυθραίας, τότε θα είναι σχεδόν γείτονες με τον αδελφό του Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα από το 2013, τρία χρόνια μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους στις Σπέτσες.

Ο δεύτερος κατά σειρά γιος της τέως βασιλικής οικογένειας, είναι, μέχρι στιγμής, το μόνο παιδί του τέως και της Άννας Μαρίας που ζει στην Ελλάδα. Με τη σύζυγό του, ζουν στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Ο Νικόλαος κατά το παρελθόν έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική αναφέροντας ότι οι προτεραιότητές του είναι άλλες, ανάμεσά τους, η μεγάλη του αγάπη για την φωτογραφία.

Τι θα κάνει η Άννα Μαρία 

Από την άλλη η Άννα Μαρία θα πρέπει να αποφασίσει που θα ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της… Αν ο Παύλος εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Αθήνα, τότε είναι πολύ πιθανό να παραμείνει και εκείνη, προκειμένου να ζει κοντά στους δυο της, μεγαλύτερους γιους.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, να πάει στην Αμερική, πιθανόν στην Θεοδώρα, η οποία μάλιστα, είχε προγραμματίσει τον γάμο της αυτό το καλοκαίρι, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. Ωστόσο, ο θάνατος του πατέρα της, πιθανότατα να αναβάλλουν, προς το παρόν, τα σχέδιά της. Άλλωστε, η Άννα  Μαρία ταξίδευε πολύ συχνά στην Αμερική για να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις