Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τέσσερα χιονοδρομικά κέντρα λιγότερο από 3 ώρες μακριά από την Αθήνα

Τέσσερα χιονοδρομικά κέντρα λιγότερο από 3 ώρες μακριά από την Αθήνα

Ποιος είπε ότι για να δει κανείς χιόνι πρέπει να φύγει πολύ μακριά από την Αθήνα;

Κι όμως υπάρχουν κάποια χιονοδρομικά κέντρα λιγότερο από 3 ώρες μακριά από την Αθήνα που μπορείς να τα επισκεφθείς και να περάσεις καλά απολαμβάνοντας το χιόνι είτε παίζοντας είτε κάνοντας κάποια δραστηριότητα στο χιόνι. Σκι, snowboard ή snowmobile για τους λάτρεις του είδους ή απλώς ζεστή σοκολάτα στο σαλέ με θέα το χιόνι να πέφτει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις ζεστά ρούχα και την καλή σου διάθεση και να διαλέξεις ποιο από τα χιονοδρομικά κέντρα κοντά στην Αθήνα θες να επισκεφθείς.

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Σταθερή αξία στο χιόνι. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι αγαπημένων πολλών επισκεπτών από την Αθήνα που θέλουν να απολαύσουν φρέσκο χιόνι και να μην φύγουν πολύ μακριά από την Αθήνα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο νομό Αχαΐας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού, όπως επίσης λέγεται, απλώνεται ανάμεσα στον Ξερόκαμπο και τις κορυφές Νεραϊδόραχη και Αυγό.

Εκεί στα 2.340 μέτρα υψόμετρο υπάρχουν 12 πίστες συνολικά 20 χιλιομέτρων μικρότερης αλλά και μεγαλύτερης δυσκολίας ανάλογα με το επίπεδο του κάθε επισκέπτη.

Η απόστασή του είναι μόλις 191 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και είναι εύκολα προσβάσιμο σε 2,5 περίπου ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις