Ελλάδα

Θα έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις το 2013; Η τρόϊκα λέει όχι!

Η τρόϊκα απαιτεί να μην έχει ΕΔ η Ελλάδα μέσα στον επόμενο χρόνο.! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η επιμονή μέχρι παρεξηγήσεως στις δαπάνες της Άμυνας. Η ομάδα της τρόϊκας έχει “στοχοποιήσει” τις ΕΔ και ειδικά το προσωπικό και τις αποδοχές, αφού αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε εναλλακτική λύση περικοπών προτείνουν από το ΥΕΘΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την εκτέλεσή του Γιάννη Λάλα στην Αράχωρα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες  
«Τα  όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια. Δεν έχω καμία σχέση με τη ανθρωποκτονία του 42χρονου, ψάξτε αλλού τους δράστες»
Κατηγορούμενοι