Ελλάδα

«Θα σας κάψω ζωντανούς»: Η παραληρηματική ανάρτηση του άνδρα με την καραμπίνα στο Σύνταγμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο 37χρονος που συνελήφθη με μια καραμπίνα και σε κατάσταση αμόκ κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, είχε προειδοποιήσει για την ενέργειά του.

Ο 37χρονος που τα ξημερώματα της Τρίτης (31.05.2022) πήγε στο Σύνταγμα εκτός από καραμπίνα είχε μαζί του κεριά και μια σημαία, αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ένα παραληρηματικό κείμενο με αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, τον «βασιλιά Μίνωα», τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου (!), ο 37χρονος απειλούσε τους πάντες με θάνατο.

Στο κείμενο που ανέβασε στο instagram ανέφερε: «Πραξικόπημα στην βουλή, βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτόνησε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφαλιά έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση.

«Είμαι ο άγγελος του Θεού» – Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 37χρονο με την καραμπίνα στο Σύνταγμα

Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

syntagma ronos post syntagma ronos post syntagma ronos post syntagma ronos post syntagma ronos post

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Kαλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ….   όλους. Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλοπίτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο». 

Η παραπάνω ανάρτηση τροποποιήθηκε για τελευταία φορά περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που ο 37χρονος έφτασε στο Σύνταγμα. 

Σε φωτογραφίες που είχε αναρτήσει μαζί με το «μανιφέστο» του περιέχεται το πανό που κρατούσε ο 37χρονος στο Σύνταγμα, αλλά και η καραμπίνα την οποία κουβαλούσε μαζί του. 

Ο 37χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην κρατική ασφάλεια, όπου η επικοινωνία μαζί του δεν κατέστη δυνατή. Έτσι αμέσως αποφασίστηκε από τον εισαγγελέα ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχιάτρους. 

Μαρίνος Αλειφέρης  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Η Αντιγόνη είχε ενημερώσει την υπηρεσία για την κακοποίηση και τις απειλές» λέει ο ψυχολόγος της 45χρονης
Παρά τον τρόμο της και τη συμβουλή του δικού της ψυχολόγου να αλλάξει κλειδαριές, η γυναίκα απέφυγε να υποβάλει επίσημη μήνυση ή να καταγγείλει το περιστατικό στην υπηρεσία της
Η 45χρονη με τον 50χρονο σύζυγό της που την σκότωσε στο σπίτι τους
Δίνουν 3.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον θάνατο των τριών αρκούδων στη Δυτική Μακεδονία
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις» αναφέρει ότι θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια ενώ καταγγέλλει σάιτ κυνηγών και μεμονωμένους κυνηγούς για ηθική αυτουργία
Αρκούδες
Δύο συλλήψεις στα Κάτω Πατήσια για παραγωγή και διακίνηση πλαστών διαβατηρίων και ταυτοτήτων - Πάνω από 200.000 ευρώ τα παράνομα κέρδη
Χρησιμοποιούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως χώρο επαφών με δίκτυα διακίνησης μεταναστών, ενώ σε σπίτι λειτουργούσε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο πλαστογραφίας
Διαβατήρια
Διαψεύδει ο δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης ότι λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στη Βάρκιζα - «Ανυπόστατες πληροφορίες, δεν συντρέχει λόγος πανικού»
«Η διάδοση μη διασταυρωμένων πληροφοριών μπορεί να προκαλέσει αδικαιολόγητη ανησυχία και να πλήξει αδικαιολόγητα την εικόνα της περιοχής»
Το ψάρι λαγοκέφαλος (Lagocephalus sceleratus)
Από τις 23 Ιουνίου ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ακαθάριστα οικόπεδα
Παράταση ως 22 Ιουνίου με μόλις 1 στους 4 ιδιοκτήτες να έχει προχωρήσει σε καθαρισμό και δήλωση οικοπέδου - «Η κλιματική κρίση δεν μας δίνει άλλη παράταση», λέει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς.
Ξεκινούν από 1η Απριλίου οι υποχρεωτικοί καθαρισμοί οικοπέδων, εν όψει αντιπυρικής περιόδου