Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Θανάσης Βισκαδουράκης στο «Live News»: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Θανάσης Βισκαδουράκης στο «Live News»: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, προχώρησε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε πως αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή, κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του, αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δε συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

«Ο Βλοχός είναι ένα χωριό που το αγαπώ πολύ, είμαι συνέχεια εκεί, χειμώνα καλοκαίρι. Ξαφνικά, σε μια νύχτα χάνονται όλα. Το κράτος έδωσε τα 6.500 ευρώ σε αποζημιώσεις. Αγωνιζόμαστε ακόμα, δεν έχουν κρεβάτι, ψυγείο, κουζίνα. Βρήκαμε ένα σπίτι, μετά βασάνων, στον Παλαμά, με ένα κάπως χαμηλό ενοίκιο και μου λέει σήμερα ο πεθερός μου: ‘Θανάση δεν υπάρχουν τα λεφτά στην τράπεζα, τα πήρε η εισπρακτική’», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

«Του κόβονται τα πόδια και αρχίζει και κλαίει. Υποφέρουν, πεινάνε αλλά φοβούνται να μιλήσουν στο δέος των εισπρακτικών. Είναι και άλλοι συχωριανοί τους που τους τα πήραν».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις