Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινεί ο Γιάννης Κούτρας

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινεί ο Γιάννης Κούτρας

Ο Γιάννης Κούτρας ήταν ένας από τους πολλούς που βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (30.12.2019) στο Α’ Νεκροταφείο προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο.

Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού Θάνος Μικρούτσικος και Γιάννης Κούτρας συνεργάστηκαν για τον θρυλικό δίσκο “Σταυρός του Νότου” που άφησε εποχή.

Με αυτό  ο Γιάννης Κούτρας “ξεπετάχτηκε” ως τραγουδιστής, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και ακολούθησε μετέπειτα η μεγάλη καριέρα του.

Μετά τον Σταυρό του Νότου οι δυο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και για τον εκπληκτικό δίσκο “Μουσική Πράξη του Μπρεχτ”, ένα διαμάντι της ελληνικής μουσικής ιστορίας.

Ο Γιάννης Κούτρας δεν ξεχνά, και στις δηλώσεις του από το Α’ Νεκροταφείο ανέφερε πως ο ίδιος μιλά καθημερινά στον Θάνο Μικρούτσικο και ελπίζει αυτός να τον ακούει.

“Επί 43 χρόνια μου χάρισε την φιλία του, την γενναιοδωρία του, την ψυχή του” είπε χαρακτηριστικά. “Να ξεκουραστεί, δεν του άξιζε κάτι τέτοιο, να πονάει επί 3 χρόνια” ανέφερε.

“Ο Θάνος κυλάει στο αίμα μου, δεν θα σταματήσει να κυλάει μέχρι να τελειώσω την ζωή μου” κατέληξε φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Κούτρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις