Ελλάδα

Θάνος Πλεύρης: Κερδίζει τη μάχη κάθε ώρα που περνάει

Κάθε ώρα που περνάει χωρίς η κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται, ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης κερδίζει και μια μάχη στην αγωνιώδη προσπάθεια που κάνει στην εντατική.

Ο 39χρονος δικηγόρος βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ήδη από την περασμένη Κυριακή καθώς διαπιστώθηκε σήψη.

Οι γιατροί χορηγούν ισχυρότατη αγωγή και εκτιμούν ότι ο δυνατός του οργανισμός θα τον βοηθήσει να κερδίσει τη μάχη.
Το πλέον σημαντικό είναι ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο οργανισμός του έχει ξεκινήσει την άμυνα απέναντι στη σήψη που μπορεί να σκοτώσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Πλέον οι θεράποντες ιατροί του Θάνου Πλεύρη στέκονται στο γεγονός ότι η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι παραμένει κρίσιμη και πως ο αγώνας που πρέπει να δώσει συνεχίζεται. Τονίζουν ωστόσο παράλληλα ότι η διαφαινόμενη αντίδραση του οργανισμού του δείχνει ότι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να βγει νικητής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι προβλέπει το πειθαρχικό δίκαιο των φοιτητών στα ΑΕΙ: Διαγραφή σε περίπτωση καταδίκης και παρακολούθηση πειθαρχικών υποθέσεων
«Θέτουμε τις βάσεις για ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί με κανόνες, δικαιοσύνη και διαφάνεια», σχολιάζει για τον νέο νόμο η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη
Πανεπιστήμιο
Γνωστός πλαστικός χειρουργός ξυλοκόπησε 43χρονη στη μέση της Συγγρού: Της ξερίζωσε τα μαλλιά και την χτύπησε στο κεφάλι
Σύμφωνα με το θύμα, ο λόγος που ο πλαστικός χειρουργός έγινε έξαλλος ήταν για την ταχύτητα με την οποία κινούνταν η γυναίκα με το αυτοκίνητό της
Περιπολικό
21