Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θάνος Πλεύρης: Στο Παίδων μαζί με τον 7χρονο γιο του για να κάνει το εμβόλιο

Θάνος Πλεύρης: Στο Παίδων μαζί με τον 7χρονο γιο του για να κάνει το εμβόλιο

Ο Θάνος Πλεύρης συνόδευσε τον 7χρονο γιο του στο νοσοκομείο Παίδων ώστε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στην Ελλάδα.

Ο Θάνος Πλεύρης, αφού ο γιος του έκανε το εμβόλιο, δήλωσε για τους εμβολιασμούς των παιδιών: «Το ενδιαφέρον που δείχνουν οι γονείς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θεωρούμε πως στην πρώτη φάση τα ραντεβού ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Εμβολιάζουμε τα παιδιά μας, για να προστατεύσουμε πρώτα αυτά και μετά την κοινωνία».

Πράγματι, έχουν κλείσει όλα τα ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών μέχρι τον Φεβρουάριο, όπως τόνισε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (18.12.2021) ο ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Γιώργος Χρούσος.

τα ραντεβού εμβολιασμών είναι κλειστά για τα παιδιά μέχρι το Φεβρουάριο, καθώς φαίνεται ότι οι γονείς ανταποκρίθηκαν καλά. Μόλις έρθει η επόμενη παρτίδα θα ανοίξουν περισσότερα ραντεβού. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε, γιατί τα εμβόλια παράγονται και στέλνονται κατευθείαν», δήλωσε ο κ. Χρούσος, μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

Από τη μεριά του, ο κ. Μανώλης Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, δήλωσε για τους εμβολιασμούς των παιδιών 5-11 ετών: «Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 1.600 παιδιά. Κάθε μέρα εμβολιάζουμε 400 παιδιά. Καλούμε όλους τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, καθώς τα εμβόλια είναι ασφαλή».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις