Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

«Θάβουν» τις ατζέντες της ντροπής – Με φορτηγά η ΕΛ.ΑΣ. τις “εξαφανίζει”

«Θάβουν» τις ατζέντες της ντροπής – Με φορτηγά η ΕΛ.ΑΣ. τις “εξαφανίζει”
bloko.gr

Τα φορτηγά της ΕΛ.ΑΣ. μαζεύουν άρον άρον τις ατζέντες της αστυνομίας που προκάλεσαν σάλο αφού στον χάρτη που περιλαμβάνουν γράφονται τα Σκόπια ως Μακεδονία και το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρος.

Από το πρωί φορτηγά της αστυνομίας μαζεύουν τις ατζέντες οι οποίες τυπώθηκαν κατ’ αυτό τον τρόπο με ευθύνη του αρχηγείου της ΕΛΑΣ κατά τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ. Στα ημερολόγια για το 2019 υπάρχει χάρτης στον οποίο τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία» και τα κατεχόμενα της Κύπρου ως «Βόρεια Κύπρος».

Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας αναρωτιώνται επίσης για τη διεξαγωγή ΕΔΕ από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, λέγοντας: «πώς γίνεται εγώ που έχω ευθύνη για την έκδοση να κάνω έρευνα για τον εαυτό μου;». «Αν κάτι φταίει θα τιμωρήσω τον εαυτό μου;»

Υπενθυμίζεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών. Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες, αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις