Ελλάδα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Φρούριο η ‘Αμφισσα

Ακόμα και σιδερένιες λαμαρίνες βάζουν σε τράπεζες και καταστήματα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Μία ημέρα πριν την πολύκροτη δίκη για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η πόλη της Άμφισσας βρίσκεται σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝewsΙt από αστυνομικές πηγές, ήδη την περιοχή έχουν προσεγγίσει μικρές ομάδες αντιεξουσιαστών.

Όσον αφορά την οχύρωση, τράπεζες και καταστήματα προτίμησαν αντί για τα απλά ρολά να βάλουν λαμαρίνες από σίδερο που θεωρούνται πιο ασφαλή σε περίπτωση που γίνουν επεισόδια όπως της Αθήνας. Το Newsit εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης.
 
 
Συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να μπορέσουν να καλύψουν τα τζάμια τοποθετώντας ειδική λαμαρίνα αντοχής.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 52χρονος ήταν έμπειρος οδηγός, δεν ξέρουμε πως έγινε το τροχαίο» λέει φίλος του πατέρα που σκοτώθηκε με τον γιο του στην Πάτρα
Ο 17χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο από την σύγκρουση, ενώ ο 52χρονός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή
Πάτρα