Ελλάδα

«Θεματοφύλακες Συντάγματος»: «Οι εμβολιασμένοι είναι μέσα στα νοσοκομεία, όχι οι ανεμβολίαστοι» υποστηρίζει «επικεφαλής»

“Οι εμβολιασμένοι προκαλούν το πρόβλημα και όχι οι ανεμβολίαστοι”, δηλώνει άκρως προκλητικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Αβέρκιος Πενόγλου, ο οποίος δηλώνει ότι είναι ένας από τους επικεφαλής των “Θεματοφυλάκων του Συντάγματος”. 

“Οι ανεμβολίαστοι έχουν φυσική ανοσία. Το ποσοστό των ανεμβολίαστων που είναι στα νοσοκομεία είναι 0,4% από άλλες αρρώστιες, όπως γρίπες. Αυτοί που νοσούν, πάνω από 70% μέσα στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι”, είπε χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο από πού προκύπτουν αυτά τα στοιχεία, έδειξε να… τα χάνει, λέγοντας “δεν μπορώ να σας πω” και πως “με βρήκατε απροετοίμαστο”, αλλά “είναι ελληνικός φορέας αυτός που δίνει τα στοιχεία”. 

Ακούστε όσα είπε στον ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 16
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα για φέτος
Κρύο