Ελλάδα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Εισαγγελική έρευνα και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο «στόχαστρο» εισαγγελικής έρευνας έχει μπαίνει η δράση ομάδων αρνητών του κορονοιού και συγκεκριμένα των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα στο στόχαστρο της οποίας έχει τεθεί η δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που με τις πράξεις τους παραβιάζουν συγκεκριμένες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

Η εισαγγελική λειτουργός με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που αναφέρονται στη δράση της ομάδας Θεματοφύλακες του Συντάγματος και άλλων ομάδων σε περιφέρειες εκτός του Νομού Αττικής, ζητά να ερευνηθεί αν η δράση των ομάδων αυτών έχει φτάσει και σε περιοχές της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται η τέλεση αδικημάτων όπως είναι η διέγερση σε ανυπακοή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ακόμα και εγκληματική οργάνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Tραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε και άλλη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται αφού βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας
Ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι ενώ η μητέρα του, που νοσηλεύεται με εγκαύματα, είπε στις αρχές ότι ο 12χρονος ήταν μαζί με τον μπαμπά του την ώρα της πυρκαγιάς
Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά
15