Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Νέες αποκαλύψεις για τη δράση των μελών της οργάνωσης

Μεσσηνία

Σοκάρουν τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ από την έρευνά της σχετικά με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι έχουν μπει και στο στόχαστρο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με έρευνα των Αρχών, οι οποίες κινητοποιήθηκαν μετά και τις φωτογραφίες στις οποίες οι «Θεματοφύλακες» εμφανίζονται με όπλα να κάνουν εκπαίδευση, πρόκειται για μία ετερόκλητη ομάδα.

Βασικό μέλος της οργάνωσης φαίνεται να είναι ένας 55χρονος, συνδημιουργός του συλλόγου εφέδρων αξιωματικών. Όπως αποδεικνύεται, ο συγκεκριμένος συμμετείχε παλιότερα σε κινητοποίηση στον Άγιο Παντελεήμονα με μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Live News ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. 

Επίσης κατά την περίοδο των πυρκαγιών στην Αττική, είχε πει ότι η δεύτερη φωτιά στα Βίλια ήταν σκόπιμη ενέργεια «Πακιστανών αλλοδαπών οι οποίοι ήθελαν να κάψουν το δάσος».

Βασικά μέλη φαίνεται να είναι και ένας 34χρονος μαζί με την 39χρονη συμβία του από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος είναι ελαιοχρωματιστής και σχετίζεται με την οργάνωση «Επίθεση Ελλήνων Άρθρο 120», ενώ σε λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει φωτογραφίες με όπλα από τις εκπαιδεύσεις των «Θεματοφυλάκων». Ο ίδιος φαίνεται να σχετίζεται και το «Υπουργείο Θεραπειών» στην Αράχοβα.

«Εγκληματίες και δολοφόνοι»

Η 39χρονη είναι αισθητικός και σε προφίλ της έχουν βρεθεί αναρτήσεις στις οποίες καταφέρεται κατά της επιστημονικής κοινότητας, αποκαλώντας τους «λαμόγια».

«Συνεχίστε να αγνοείτε τα στοιχεία και να νομίζετε ότι θέλουν αυτά τα λαμόγια το καλό σας αντί οι άνθρωποί σας που παλεύουν καθημερινά. Ρίξτε μια ματιά, πάρτε τα επιτέλους στο κρανίο», γράφει χαρακτηριστικά

Από την έρευνα προκύπτει και η συμμετοχή ενός 47χρονου υδραυλικού από το Μοσχάτο και ενός 51χρονου πωλητή μετάλλων και έχει κάνει αναρτήσεις του τύπου «Εγκληματίες δολοφόνοι κυβερνώντες και τηλεσκουπίδια, παρουσιαστές της κακιάς ώρας. Πάνω από ένα εκατομμύριο έχουν πεθάνει από την ένεση του θανάτου. Γι’ αυτούς που το έκαναν το εμβόλιο δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι».

Παράλληλα συμμετέχει και μια 60χρονη που διαμένει σε νησί του ανατολικού Αιγαίου και δηλώνει ειδική στην κβαντική και στη βιοανάδραση. Σε πρόσφατη ανάρτησή της γράφει: «Με τους εμβολιασμένους θα μείνουμε τέσσερα χρόνια αργότερα στην Ελλάδα 3.290.000 λιγότεροι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις