Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Νέες αποκαλύψεις για την εκπαίδευση με όπλα και τα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Νέες αποκαλύψεις για την εκπαίδευση με όπλα και τα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν

Ο Πρόεδρος του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για τις εκπαιδεύσεις των “Θεματοφυλάκων του Συντάγματος” στην Πάρνηθα και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν με το κάλεσμα σε ταξικό πόλεμο.

Όπως λέει, δεν γνώριζε ότι ήταν μέλη των Θεματοφυλάκων, γεγονός που προκαλεί εντύπωση, καθώς στα βίντεο που αναρτήθηκαν φαίνεται ξεκάθαρα η στολή, τα διακριτικά σήματα της λεγόμενης συνταγματικής αστυνομίας και η φράση «ιερή δήλωση» πάνω στο μπουφάν, η οποία μάλιστα σχολιάζεται από τον θεματοφύλακα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ανήκει στους Θεματοφύλακες και διέγραψε τα δύο μέλη των Θεματοφυλάκων που δημοσίευσαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες των εκπαιδεύσεων.

Η εκπομπή “Live News” έφερε στο “φως” και τα έγγραφα τα οποία χρησιμοποιούσε η οργάνωση προκειμένου να μηνύσει αστυνομικούς, να ζητήσει αποζημιώσεις αλλά και να κοινοποιήσει τα αιτήματά της στο κράτος, που κατά τα άλλα δεν αναγνωρίζει.

Όπως φαίνεται από τα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, οι ακόλουθοι της ομάδας αυτής, μπορούσαν να καταγγείλει ενώπιον των Αρχών, τις οποίες ωστόσο δεν αναγνωρίζουν, και να μηνύσουν αστυνομικούς και άλλους δημόσιους λειτουργούς για:

– Συνέργεια και συγκάλυψη του διαρκούς κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας

– Απόπειρα υπόθαλψης στοιχείων που αφορούν το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας

– Εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας

– Σφετερισμό εξουσίας

– Παράβαση καθήκοντος

– Κατάχρηση εξουσίας

– Απιστία προς το Σύνταγμα, το Έθνος, την πατρίδα και τους πολίτες

– Απόπειρα μόνιμης εγκαθίδρυσης της κατοχής στη χώρα

Με άλλα έγγραφα, που φέρουν στο πάνω μέρος της σελίδας ως φορέα το «Ανώτατο Τριαδικό Νομοθετικό, Εκτελεστικό και Δικαστικό Συμβούλιο του Έθνους των Ελλήνων», ζητούν την αποζημίωσή τους σε περίπτωση που δεν εισακουστούν τα αιτήματά τους, ύψους έως και 10 εκατ. ευρώ.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις