Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Την είχα δει ξανά με μαυρισμένο μάτι» καταγγέλλει ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη

Θέμης Αδαμαντίδης: «Την είχα δει ξανά με μαυρισμένο μάτι» καταγγέλλει ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη

Τοξική χαρακτήρισε την σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη ο  αδερφός της Γιώργος, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι και άλλη φορά η αδερφή του είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον γνωστό τραγουδιστή. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Κίρκης για μίλησε για το πρώην ζευγάρι, αναφέροντας ότι όσον καιρό η αδερφή του ήταν με τον Θέμη Αδαμαντίδη δεν ήταν το άτομο που γνώριζε. «Όσο καιρό ήταν με τον Θέμη δεν ήταν η Βαρβάρα που ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Κίρκης μιλώντας για την κατηγορία ξυλοδαρμού που αντιμετωπίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης σε βάρος της αδερφής του Βαρβάρας και για την οποία θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου την προσεχή προσεχή Πέμπτη 14 Ιουλίου, ανέφερε ότι έπαθε σοκ.

«Έπαθα σοκ! Παρόλο που την είχα δει στο παρελθόν με μαυρισμένο μάτι και φορώντας μαύρα γυαλιά όποτε ερχόταν μόνη της στο εξοχικό μας στο Λαύριο. Την είχα δει ξανά με μαυρισμένο μάτι, άλλη φορά με πρησμένα τα μάγουλά της και άλλες φορές με κατάμαυρα γυαλιά! Δεν φορούσε ποτέ γυαλιά και, όταν τη ρωτούσα γιατί τα βάζει, μου έλεγε ότι είναι από το ξενύχτι και ότι την ενοχλεί ο ήλιος. Όσο καιρό ήταν με τον Θέμη δεν ήταν η Βαρβάρα που ξέρω. Ήταν πάντα νευρική, σαν φοβισμένη».

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η Βαρβάρα, ο Γιώργος Κίρκης δήλωσε ότι το σώμα της είναι γεμάτο μώλωπες.

«Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες. Μίλησε με τη μητέρα μας και της είπε ότι τον αγαπά ακόμα και δεν θέλει να του κάνει κακό. Με τα λεγόμενά της πιστεύω ότι τον έχει συγχωρήσει. Σέβομαι την άποψή της ότι δεν θέλει λεφτά από τον Θέμη, αλλά πρέπει να απομακρυνθεί από αυτόν».

Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του Θέμη Αδαμαντίδη και αν ο ίδιος τον είχε γνωρίσει ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη απάντησε καταφατικά. «Ναι, φυσικά έρχονταν μαζί στο Λαύριο και είχα πάει και στο μαγαζί όπου τραγουδούσε. Δύο φορές ήταν βιαστικός, ήθελε να πάει σε στούντιο. Όταν τους είχα δει μου φαίνονταν νευρικοί και οι δυο».

Ήταν η Βαρβάρα στο βίντεο

Για το επίμαχο βίντεο που  φέρεται ο Θέμης Αδαμαντίδης να κλωτσά την Βαρβάρα Κίρκη έξω από ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και το οποίο αμφισβητεί ο δικηγόρος του τραγουδιστή, ο αδερφός του θύματος  ήταν κατηγορηματικός.

«Ήταν η Βαρβάρα, γιατί ξέρω την αδελφή μου, ήταν ο Θέμης, γιατί το αμάξι ήταν αυτό. Ο Κούγιας ψεύδεται! Και ο Θέμης, που λέει ότι είχαν χωρίσει, δεν ισχύει! Πριν από λίγες ημέρες είχαν έρθει μαζί στο σπίτι μου. Να μάθει ο κ. Κούγιας να λέει τα πράγματα όπως είναι και να μην υπερασπίζεται ανθρώπους που δεν είναι σωστοί!»

 

Ο Γιώργος  Κίρκης απαντώντας στον ισχυρισμό του δικηγόρου του Θέμη Αδαμαντίδη ότι η αδερφή του, του έπαιρνε χρήματα είπε: «Σε καμία περίπτωση! Είμαστε μια φτωχή οικογένεια, αλλά τίμια και με αξίες και αρχές. Η Βαρβάρα έχει τα δικά της χρήματα. Πολλές φορές έδινε το αμάξι της στον τραγουδιστή, και μάλιστα κάτω από το σπίτι του είχαν διαρρήξει δυο τρεις φορές το αμάξι της αδελφής μου, επειδή έβλεπαν ότι το οδηγούσε ο Θέμης. Το πρωί σηκωνόταν, πήγαινε να πάρει το αμάξι της και το έβλεπε παραβιασμένο. Η Βαρβάρα δεν θα έκανε πότε σχέση ούτε για τα λεφτά ούτε για τη δόξα. Είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος και λειτουργεί μόνο με την καρδιά της».

Τέλος ο Γιώργος Κίρκης ανέφερε ότι θα στηρίξει την αδερφή σε ότι χρειαστεί αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την συμπεριφορά του τραγουδιστή απέναντι στους συνεργάτες του.

«Σέβομαι και υποστηρίζω την αδελφή μου σε ό,τι χρειαστεί. Να βγουν οι συνεργάτες του τραγουδιστή και να πουν τι γινόταν στα καμαρίνια και όχι μόνο πόσο καλός τραγουδιστής είναι. Επίσης, μερίδα κόσμου που γράφει κακοπροαίρετα πράγματα στα social media για την αδελφή μου να σκεφτεί πώς θα ένιωθαν αυτοί στη θέση της και ότι έχουμε μια άρρωστη μάνα που σηκώνει τον σταυρό της».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις