Ελλάδα

Θεοφάνεια: Συνεννόηση ΕΛ.ΑΣ με ιεράρχες και ήπια μέτρα έξω από τις εκκλησίες

Στα μέτρα που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία έξω από τις εκκλησίες τα Θεοφάνεια, αποτυπώνεται το καλό κλίμα που υπήρχε στην συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου το πρωί, όπως μετέδωσε και νωρίτερα το newsit.gr. 

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι η αστυνόμευση έξω από τους ιερούς ναούς θα είναι ήπια, ενώ θα ακούγονται από τα περιπολικά ηχητικά μηνύματα για την αποφυγή συνωστισμού των πιστών.

Click4More Συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου: Τι ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο Αρχιεπίσκοπος

 «Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους πολίτες. Πρέπει όλοι να δείξουν την ανάλογη ευθύνη στην κοινή προσπάθεια για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι οι κατά τόπους αστυνομικοί διευθυντές είναι σε συνεχή συνεννόηση με ιεράρχες. Τέλος, πρόκειται απόψε να πραγματοποιηθεί μεγάλη σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για να οριστικοποιηθούν τα μέτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Κακοκαιρία σε πολλές περιοχές – Βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, χιόνια στο ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια 13 με 15 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 16 με 18, τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 και στην Κρήτη τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Παλλήνη: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο με τον 55χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος έχοντας μαζί τα 2 ανήλικα παιδιά του
Του πέρασαν χειροπέδες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
55χρονος μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο στην Παλλήνη
11