Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θερινές εκπτώσεις 2021: Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας

Θερινές εκπτώσεις 2021: Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας

Πρώτη Κυριακή για τις θερινές εκπτώσεις 2021 σήμερα, και τα καταστήματα θα είναι ανοικτά προαιρετικά. Το ωράριο λειτουργίας.

Ανοιχτά μπορούν να είναι, προαιρετικά, σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου τα καταστήματα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συμφωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοινώνει επίσημα ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 18:00.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον», αμαφέρεται στην ανακοίνωση.

Σε ότι αφορά τα σουπερμάρκετ, κάθε αλυσίδα αποφασίζει το τι θα κάνει, γι αυτό και θα πρέπει οι καταναλωτές να ενημερώνονται πριν πάνε να ψωνίσουν από τα φυσικά καταστήματα ή τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις