Ελλάδα

Θερινές εκπτώσεις 2021 από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2021: Την Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά φέτος, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η δεύτερη τακτική εκπτωτική περίοδος, η οποία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Η απόφαση για τις θερινές εκπτώσεις ισχύει αποκλειστικά για το 2021 και ελήφθη από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.

Τα καταστήματα, βάσει της νομοθεσίας, θα είναι ανοικτά την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 11 Ιουλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι ανοικτά μόνο την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπορικών συλλόγων προς τα μέλη τους, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά ο αδερφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Αυτά που είπε για μένα ο Σκοπιανός είναι γελοία, είναι ψεύτης και μαστουρωμένος»
«Οι ελπίδες έχουν λιγοστέψει, μάλλον δεν περιμένουμε το ευχάριστο τέλος, περιμένουμε απλά να λήξει έστω γρήγορα» λέει στο newsit.gr ο αδερφός της 45χρονης Σταυρούλας
Ο Σκοπιανός ενοικιαστής του σπιτιού της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη
Κάρπαθος: Παρίσταναν τους λογιστές και έπειθαν τα θύματά τους να δώσουν χρήματα και κοσμήματα – 2 συλλήψεις
Σε μία περίπτωση, έπεισαν γυναίκα να κάνει ανάληψη χρήματα από ΑΤΜ - Ισχυρίζονταν πως πρέπει να καταγράψουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους για να πάρουν επιδοτήσεις από το κράτος και να αποφύγουν την φορολόγησή τους
Κάρπαθος: Παρίσταναν τους λογιστές και έπειθαν τα θύματά τους να δώσουν χρήματα και κοσμήματα – 2 συλλήψεις