Ελλάδα

Θερινές εκπτώσεις 2021: Και επίσημα αρχίζουν 5 Ιουλίου

Είχε προαναγγελθεί, ανακοινώθηκε και επίσημα από το υπουργείο Ανάπτυξης: οι θερινές εκπτώσεις φέτος θα ξεκινήσουν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου. 

Οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.

«Την Δευτέρα 5 Ιουλίου ξεκινά φέτος, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η δεύτερη τακτική εκπτωτική περίοδος, η οποία ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Η απόφαση ισχύει αποκλειστικά για το 2021 και ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία «δοκιμάζει» με καταιγίδες και χαλάζι την Αττική από το απόγευμα: Δείτε live την εξέλιξη της πορείας της
Στο επίκεντρο των φαινομένων σήμερα νησιά Ιονίου, δυτική και ανατολική Στερεά (ανάμεσα σε αυτές και η Αττική), Εύβοια, Πελοπόννησος, ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
Βροχή
Κωνσταντία Δημογλίδου για τα επεισόδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Κάποιοι ήθελαν να δουν εικόνες να ανοίγουν το κεφάλι του υπουργού, τραυματίστηκαν αστυνομικοί
«Ήθελαν να επιτεθούν στον υπουργό και να μην του επιτρέψουν την είσοδο στο νοσοκομείο, η αστυνομία είναι εκεί για να προστατεύσει κάθε άνθρωπο»
Επεισόδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας