Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε τον ξάδερφό της για βιασμό σε κλαμπ

βιασμός Θεσσαλονίκη πάρτυ

Θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της φέρεται να έπεσε μια 22χρονη στην Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές, είχε βγει για ποτό με τον 26χρονο και εκείνος την κακοποίησε στις τουαλέτες του κλαμπ που είχαν πάει. 

Η 22χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ Λευκού Πύργου, είχε βγει το βράδυ του Σαββάτου (01.04.2023) για ποτό με τον 26χρονο ξάδερφό της. Κάποια στιγμή πήγαν μαζί στις τουαλέτες του κλαμπ και, σύμφωνα με την καταγγελία, χωρίς να το καταλάβει σήκωσε τη φούστα της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Η νεαρή κοπέλα, όπως υποστηρίζει, ξύπνησε το επόμενο πρωί στο διαμέρισμά που μένει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας έντονο πόνο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, και τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της. 

Η 22χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν θυμάται ακριβώς τη σειρά των γεγονότων, καθώς είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Έχει διορισθεί πραγματογνώμονας – ψυχολόγος από το Α.Τ Λευκού Πύργου για την εξέταση της και η κοπέλα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για λήψη ούρων και αίματος. 

Οι Αρχές πήραν τα ρούχα που φορούσε η κοπέλα το βράδυ του Σαββάτου (01.04.2023), προκειμένου να εξετασθούν για γενετικό υλικό, ενώ ψάχνουν και βιντεοληπτικό υλικό. 

Ο 26χρονος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις