Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 3χρονο παιδί έπεσε από κερκίδες κολυμβητηρίου και χτύπησε στο κεφάλι

Το αγοράκι έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναστάτωση προκάλεσε στην Θεσσαλονίκη, ο τραυματισμός παιδιού, που έπεσε από κερκίδες κολυμβητηρίου και χτύπησε στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 3χρονο αγοράκι, έπεσε από τις κερκίδες στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 19.11.2025, στις 8 όταν -σύμφωνα με την αστυνομία- το αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή του κηδεμόνα του, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 2,5 μέτρων.

Ο 3χρονος, μεταφέρθηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Πάτρα ανέβαζε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε φωτογραφίες και βίντεο στα social media και συνελήφθη
Κατασχέθηκαν όπλα, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανιχνευτής μετάλλων, 36 μαχαίρια και σουγιάδες, 331 φυσίγγια και κάλυκες, σιδερογροθιές, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και πυροτεχνικά είδη
Όπλα