Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόσκομος με ένα τεράστιο ανθρώπινο αστέρι που σχημάτισαν μικροί και μεγάλοι ντυμένοι Άι Βασίληδες

Αστερόκοσμος

Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν στολές και σκουφάκια Άι Βασίλη και κρατώντας φωτάκια στα χέρια σχημάτισαν το απόγευμα ένα τεράστιο ανθρώπινο αστέρι στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με το φωτεινό ανθρώπινο αστέρι που σχημάτισαν εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόκοσμος.

Πρόκειται για το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με διαδραστικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, 16 παιχνίδια λούνα παρκ, δύο παγοδρόμια και πλήθος εκδηλώσεων σε 23.000 τ.μ.

Για να γιορτάσουν την έναρξη λειτουργίας του Αστερόκοσμου έφθασαν στη Θεσσαλονίκη επισκέπτες από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου, που διοργανώνεται από το Magic Park περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες και πολλά ακόμη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το έλκηθρο του Άι Βασίλη.

Η βραδιά έναρξης λειτουργίας του Αστερόκοσμου περιλαμβάνει παραστάσεις από την Χορωδία Νικόπολις και τον μάγο Van Dane, συναυλίες με τους Paranue και Fabulous & The Pretty Brass και βροχή πυροτεχνημάτων.

Οι μικροί επισκέπτες του πάρκου των Χριστουγέννων έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να παρακολουθήσουν αφήγηση παραμυθιού συνοδεία μουσικής, να κάνουν face painting, να γράψουν γράμμα στον Άι Βασίλη και να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με ανακυκλώσιμα υλικά.

Ωράριο λειτουργίας

Ο Αστερόκοσμος θα παραμείνει ανοιχτός έως τις 7 Ιανουαρίου 2018. Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00, Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από 23/12-7/1 11:00 με 22:00.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις