Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Από τη στιγμή που τον γνώρισε δεν έκανε παρέα με κανέναν» λέει στο newsit.gr στενή φίλη της Γεωργίας 

Θεσσαλονίκη: «Από τη στιγμή που τον γνώρισε δεν έκανε παρέα με κανέναν» λέει στο newsit.gr στενή φίλη της Γεωργίας 

«Από τη στιγμή που τον γνώριζε, ξέκοψε από όλες τις φίλες της», λέει στο newsit.gr μια από τις στενότερες φίλες της Γεωργίας, θύμα της άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ τονίζει ότι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της 41χρονης ήταν επαγγελματίας.

Η γυναίκα που μιλάει στο newsit.gr για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, είναι η κόρη της συντρόφου του πατέρα της Γεωργίας, καθώς οι γονείς είχαν χωρίσει εδώ κι αρκετά χρόνια. Έτσι μετά το δεσμό των γονιών τους οι δύο γυναίκες ήρθαν πολύ κοντά και δημιούργησαν στενές φιλικές σχέσεις. 

Όπως αναφέρει, ακόμα και η ίδια είχε γνωρίσει τον 39χρονο σύντροφό της Γεωργίας, ενώ η άτυχη γυναίκα δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της για την εγκυμοσύνη της. «Η δικαιοσύνη είναι μία. Πρέπει να καταδικαστούν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Θα τιμωρηθούν, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχω αμφιβολία γι΄αυτό», λέει στο newsit.gr και συμπληρώνει: «Το θέμα είναι να έχουν τη μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να γίνει. Δεν τον γνώριζα εγώ, ούτε ο πατέρας της. Γνωρίζαμε ότι είχε κάποια σχέση η Γεωργία αλλά δεν γνωρίζαμε ποιος ήταν αυτός. Η σχέση αυτή ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Δεν ήταν όμως έτοιμη να προχωρήσει σοβαρά μαζί του. Η Γεωργία δεν ήθελε να ρίξει το παιδί που κυοφορούσε, αντίθετα με τα όσα έχουν ακουστεί. Μόλις το είχε μάθει, το είπε πρώτα στη μητέρα της και στον αδελφό της. Στον πατέρα της δεν είχε προλάβει να το πει».

Συνεχίζοντας, η ίδια τονίζει ότι η Γεωργία δεν θα παρέμενε ποτέ στο πλευρό του 39χρουνου, σε περίπτωση που την κακοποιούσε.  «Η μητέρα της και ο αδελφός της δεν συμφωνούσαν με την εγκυμοσύνη και η Γεωργία είχε αντιδράσει. Δεν ήθελε να ρίξει το παιδί. Το μόνο που έλεγε στον πατέρα της για αυτόν τον άνδρα, ήταν πως ήταν πολύ καλά και τίποτε άλλο. Δεν υπήρχε περίπτωση η Γεωργία να δεχόταν κακοποίηση από κάποιον και να μην έκανε κάτι για αυτό», αναφέρει στο newsit.gr  η γυναίκα με την οποία η 41χρονη είχε μοιραστεί πολλά μυστικά μαζί της και συνεχίζοντας, τονίζει: «Δεν διαφαινόταν τίποτα. Η Γεωργία δεν έμενε μαζί του σε αυτό το σπίτι. Έμενε με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Από τότε που την γνώρισε την είχε ξεκόψει από όλους και τις φίλες της. Δεν είχε πλέον επαφές με τις φίλες της και τις παρέες της».

Όπως μας εκμυστηρεύεται ποτέ δεν πίστεψε το σενάριο της εξαφάνισης, καθώς ήταν σίγουρη ότι κάτι άλλο είχε συμβεί. «Από την πρώτη στιγμή που είπε ο δράστης είπε ότι η Γεωργία έστειλε μηνύματα και μετά εξαφανίστηκε ήμουν σίγουρη ότι δει είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Το κατάλαβα κατευθείαν ότι κάτι έγινε. Όλο αυτό που γινόταν μαζί του, που έβγαινε και την αναζητούσε ήταν ειρωνικό. Δεν μπορούσε να το παραδεχτεί ο πατέρας της. Το παιδί της το υποστηρίζουμε, το παρακολουθούν ψυχολόγοι, δεν εκφράζεται, δεν μιλάει. Ο άνθρωπος πρέπει να ήταν επαγγελματίας». 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις