Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δεν έβρισκαν κρεβάτι για μοναχούς του Αγίου Όρους με κορονοϊό

Τρεις μοναχοί από το Άγιο Όρος που νοσούν με Covid-19 χρειάστηκε να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη για νοσηλεία. Μόνο που δεν υπήρχε κρεβάτι στα νοσοκομεία της πόλης!

Δύο μοναχοί από τη Νέα Σκήτη μεταφέρθηκαν με χαμηλό οξυγόνο από τον Άγιο Όρος στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έβρισκαν κρεβάτι σε απλές κλίνες Covid στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που εφημέρευε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.

Click4more Καπραβέλος: Παγκόσμια πρωτοτυπία η άρση μέτρων με έξαρση της πανδημίας – Δεν έπρεπε να ανοίξει το λιανεμπόριο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχε δυνατότητα για κρεβάτι ούτε και στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τελικά, ύστερα από προσπάθειες, βρέθηκαν κρεβάτια για τους μοναχούς από το Άγιο Όρος και η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή.

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη μοναχός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος από το Παπαγεωργίου.

Μέσω του Grtimes, η διοίκηση του Αγίου Όρους δεν κρύβει την ανησυχία της.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πως ξεκίνησε η διασπορά του ιού στο κελί του Τιμίου Προδρόμου στην Σκήτη της Αγίας Άννας και στη Νέα Σκήτη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Άγιο Όρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά - Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ
Πλημμύρα
Ο Παύλος Ντε Γκρες με γαλανόλευκη γραβάτα, η Μαρί Σαντάλ και ο Νικόλαος Ντε Γκρες στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Οι τρεις τους παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική τελετή από τις εξέδρες, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή - Χαμόγελα και ενθουσιασμός στις εξέδρες του «Σαν Σίρο»
Ο Παύλος Ντε Γκρες, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και ο αδελφός του, Νικόλαος Ντε Γκρες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026 στο στάδιο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου
31
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία με τους 15 νεκρούς στη Χίο - «Άνθρωποι ήταν χτυπημένοι, είχαμε παιδιά με κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις»
«Από το 2015 και πριν είχαμε πολλά ναυάγια και είχαμε να αντιμετωπίσουμε πνιγμούς, αυτήν τη φορά δεν είχε καμία σχέση αυτό που αντιμετωπίσαμε τότε» λέει αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων Μαρία Σαραντινίδου
Σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Χίου
14