Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης εισβάλλει σε επιχειρήσεις μπουσουλώντας για να μην χτυπήσει ο συναγερμός

Ο δράστης χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο έχει χτυπήσει τουλάχιστον δύο επιχειρήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα

Φόβος και τρόμος για τους καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ένας διαρρήκτης ο οποίος εισβάλλει σε επιχειρήσεις μπουσουλώντας για να αποφύγει τον συναγερμό και καταφέρνει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο διαρρήκτης τις τελευταίες δύο εβδομάδες χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη μέθοδο για να ανοίγει επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Σε βιντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ο διαρρήκτης φαίνεται να εισβάλει σε κομμωτήριο στην περιοχή του Χαριλάου τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μπουσουλώντας, με στόχο να μην σημάνει ο συναγερμός, κινείται προσεκτικά προς το ταμείο της επιχείρησης αφαιρεί άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, προ ημερών με τον ίδιο τρόπο εισέβαλε σε γυμναστήριο επί της Κωνσταντινουπόλεως.

Και στις δύο περιπτώσεις ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία με τη βοήθεια του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας θα προσπαθήσει να εντοπίσει τον δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα