Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Είχαν στήσει παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη και έπαιζαν πόκερ – Έντεκα συλλήψεις

Tην στιγμή που μπήκαν οι αστυνομικοί στο ένα τραπέζι γινόταν παιχνίδι με έναν dealer και 8 παίκτες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη με δυο τραπέζια πόκερ «ξετρύπωσαν» οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη ενώ συνέλαβαν 11 άτομα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν την παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στη Θεσσαλονίκη με τραπέζια πόκερ και το βράδυ της Τετάρτης (05/02/2025)
συνέλαβαν 11 άτομα μεταξύ των οποίων και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αίθουσας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο δύο τραπέζια «poker». Tην στιγμή που μπήκαν οι αστυνομικοί στο ένα τραπέζι γινόταν παιχνίδι με έναν dealer και 8 παίκτες.

Το ποντάρισμα γινόταν με χρήση μαρκών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε χρηματικά ποσά, που είχαν προκαταβληθεί από τους παίκτες.

Έξω από τον χώρο βρισκόταν ένα ακόμη άτομο, το οποίο επόπτευε την είσοδο και επιχείρησε να ειδοποιήσει για τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο καθώς κατάλαβε ότι επρόκειτο για αστυνομικούς.

Η αστυνομία μετά την έρευνα κατάσχεσε τα 2 τραπέζια «poker», μεταλλική βαλίτσα με 236 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων, τράπουλες, ιδιόχειρο σημείωμα με χρώματα και αριθμούς που αντιστοιχούν στο σύνολο των μαρκών που πονταρίστηκαν, 254 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων καθώς και το χρηματικό ποσό των 5.860 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυρία πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας θύμα απάτης με πρόσχημα διαρροή ρεύματος – Έχασε κοσμήματα αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ
Οι επιτήδειοι έπεισαν τη γυναίκα να συγκεντρώσει τα πολύτιμα αντικείμενά της δήθεν για να τα προστατεύσουν από διαρροή ρεύματος
Κοσμήματα 7
Από τον Βοτανικό στα Πετράλωνα: Το 2022 είχε ξεκολλήσει και κατεδαφιστεί κτίριο – Τώρα άλλο κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος
Η υπόθεση έρχεται στο φως καθώς αποτελεί παρόμοια ιστορία με την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα που σόκαρε το πανελλήνιο πριν λίγα 24ωρα
βοτανικός πολυκατοικία