Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ένταση και προσαγωγές σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα (pics)

Στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί προχώρησαν σε τουλάχιστον 10 προσαγωγές σε συγκέντρωση υπέρ του πολυισοβίτη δολοφόνου της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα. Νωρίτερα, τα άτομα ανάρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη, ανάρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα, επί της οδού Αγγελάκη, έξω απ’ τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας.

Οι διαμαρτυρόμενοι δεν μπήκαν στον εσωτερικό χώρο του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ3, αλλά παρέμειναν στο προαύλιο, αναφέρει το GRTimes.

Στη συνέχεια, αποχώρησαν από το σημείο, κινούμενοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις ενώ αστυνομικοί  έκαναν ελέγχους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέες αποκαλύψεις για την καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες: «Έλεγε ότι ένας γάτος είναι η μετεμψύχωση του πατέρα της»
Η 60χρονη εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως - «Η γυναίκα μου χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια» λέει ο σύζυγός της
Η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες