Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 42χρονος που απείλησε την πρώην σύζυγό του και εκείνη τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Κατέβασε τις ασφάλειες κι εκείνος άρχισε να ρίχνει γροθιές στο μπροστινό και πίσω τζάμι του ΙΧ

«Καμπάνα» 6 μηνών με αναστολή «έφαγε» από το αυτόφωρο ο 42χρονος στη Θεσσαλονίκη που καταγγέλθηκε ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον της 44χρονης πρώην συζύγου του την ώρα που εκείνη επέβαινε σε αυτοκίνητο μεταφέροντας τα δύο ανήλικα τέκνα τους προκειμένου να δουν τον πατέρα τους.

Για το επίδικο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη κατέστη κατηγορούμενη και η 44χρονη, ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι τον πάτησε με το αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε στο πόδι, αλλά η δίκη της αναβλήθηκε επειδή δεν προσκομίστηκε η ιατροδικαστική έκθεση.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 44χρονη ανέφερε ότι δεν αναγνώρισε τον άντρα λόγω του σκότους (το συμβάν έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης), τονίζοντας ότι φοβήθηκε επειδή είχαν προηγηθεί τον τελευταίο καιρό βίαια περιστατικά εναντίον της με δράστη τον ίδιο και είχε προσφύγει εναντίον του με ασφαλιστικά μέτρα. Όπως είπε, κατέβασε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου κι εκείνος άρχισε να ρίχνει γροθιές στο μπροστινό και πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. «Εγώ έβαλα μπρος και πατούσα κόρνα να φύγει», τόνισε, μεταξύ άλλων, ενώ αρνήθηκε ότι τον πάτησε.

Ο κατηγορούμενος, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι πλησίασε το αμάξι για να πάρει τα παιδιά του. «Χτυπούσα τα τζάμια από τον πόνο, όταν με πάτησε με το αυτοκίνητο στο πόδι. Μετά πάτησε τέρμα το γκάζι και πήγε να με χτυπήσει κι άλλο. Κυριολεκτικά πήγε να με σκοτώσει…», ανέφερε στην απολογία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως στις εκταφές, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»
Θα είναι μια δίκη παρωδία για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους λόγω της έκρηξης δεν υπάρχει ούτε έρευνα ούτε κατηγορητήριο ούτε ένοχος, κατηγορούμενος», τόνισε
Μαρία Καρυστιανού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 43χρονο που τραυμάτισε με πιρούνι την έγκυο σύζυγό του – «Είχε ξυρίσει τα μαλλιά της κόρης του για να μη βγαίνει έξω»
Οι 12 συλλήψεις του 43χρονου, ο εθισμός του στο αλκοόλ, η κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της πρώτης συζύγου του και η εξαφάνιση της κόρης του που κατέληξαν στην επίθεση με πιρούνι σε βάρος της 39χρονης
Ο άνδρας που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύζυγό του
2
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για κίνδυνο σοβαρής υπερασβεστιαιμίας σε ασθενείς που παίρνουν το φάρμακο «Crysvita» – Περιέχει την ουσία μπουροσουμάμπη
Σε ασθενείς με μέτρια έως σοβαρή υπερασβεστιαιμία, το burosumab δεν πρέπει να χορηγείται μέχρι αυτή να αντιμετωπιστεί επαρκώς και να υποχωρήσει
Φάρμακα