Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί τρεις σταθμοί του Μετρό το Σάββατο λόγω νέου συλλαλητηρίου για τα Τέμπη

Θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών του Μετρό Θεσσαλονίκης, «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Kλειστοί θα είναι το Σάββατο (15.03.2025), από τις 11 το πρωί τρεις σταθμοί του Μετρό στη Θεσσαλονίκη. Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Μετρό thessmetro.gr κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι» τις ώρες που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη.

Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.

Εξάλλου, μετά την ολοκλήρωση του αποψινού (14.03.2025) συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη, το Μετρό λειτουργεί, πλέον, κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπέρταση και υψηλές θερμοκρασίες: Πότε ο καύσωνας γίνεται επικίνδυνος και ποια συμπτώματα πρέπει να προσέχετε
Ο αντιπρόεδρος της ΕΕΠΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ηλικιωμένους άνω των 70 χρόνων που πάσχουν από καρδιακή ή νεφρική ανεπάρκεια, αναπνευστικά νοσήματα, ή λαμβάνουν διουρητικά
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Μαρούσι: «Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπεσε όλος ο τοίχος μέσα στην αυλή μου, ήμουν πολύ τυχερός» λέει ο τραυματίας για την κατάρρευση της μεσοτοιχίας
«Ήμουν πολύ τυχερός γιατί καθόμουν, εάν ήμουν όρθιος θα πάθαινα μεγάλη ζημιά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δούκας που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι από την πτώση της μεσοτοιχίας
Πτώση μεσοτοιχίας υπό ανέγερση νοσοκομείου στο Μαρούσι