Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ξέραμε ότι θα ζήσουμε μια επανάληψη της υπόθεσης Δάνου – Κικής» λένε οι φίλοι της άτυχης Γεωργίας

Θεσσαλονίκη: «Ξέραμε ότι θα ζήσουμε μια επανάληψη της υπόθεσης Δάνου – Κικής» λένε οι φίλοι της άτυχης Γεωργίας

Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε η έγκυος στη Θεσσαλονίκη, το μυαλό των ανθρώπων που την γνώριζαν, πήγε πρώτα στον σύντροφό της. Αυτό λένε ο ένας μετά τον άλλον, μιλώντας πλέον για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Ως «ένα ευγενικό πλάσμα… Ένα πάρα πολύ καλό παιδί» περιέγραψε πριν από λίγο στους δημοσιογράφους η γειτόνισσά της, την άτυχη έγκυο και μητέρα ενός παιδιού. «Απορώ και αναρωτιέμαι πώς είχε μπλέξει με αυτόν τον άνθρωπο» είπε η γειτόνισσα.

«Η Γεωργία ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Κιμπάρισσα. Είχε τρία χρόνια σχέση με τον άνθρωπο αυτό» περιέγραψε για την άτυχη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, μία φίλη της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μιλώντας για τη δολοφονία της.

Είπε μάλιστα, ότι ο σύντροφός της, από τη στιγμή που γνωρίστηκαν φρόντισε να την απομακρύνει από τους φίλους της. «Ακόμα και άτομα της παρέας μας που ήταν πιο κοντά στην Γεωργία, δεν τους άφηνε και όλο έβρισκε δικαιολογίες για να μην τους συναντήσει. Μία θα έπιανε φωτιά στο σπίτι του, μία θα έτρεχαν στο νοσοκομείο, μία ήταν άρρωστος και όλο ακύρωνε τις συναντήσεις με την Γεωργία».

Μάλιστα, η φίλη της άτυχης Γεωργίας λέει με νόημα ότι «οι δικοί της άνθρωποι θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι την είχε… (σκοτώσει) αυτός. Ότι θα ζούσαμε μια επανάληψη του Δάνου και της Κικής».

Ο πρώην σύντροφος της άτυχης μητέρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σοκαρίστηκε όταν έμαθε το φρικτό τέλος της. Ήταν ζευγάρι πριν από 4 χρόνια…

«Κρίμα. Αν είναι δυνατόν. Ήταν ήσυχος άνθρωπος, με την δουλειά της, την οικογένεια της.  Μια χαρά άνθρωπος ήταν. Χαρούμενος άνθρωπος. Η γυναίκα μου ξέρει τον σύντροφό της και μου είπε ότι δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Το μυαλό μας κατευθείαν εκεί πήγε. Μου είχε πει η γυναίκα μου ότι είχε και παραβατική συμπεριφορά αυτός ο άνθρωπος».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις