Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μία 35χρονη και ένας 57χρονος «έσπρωχναν» κοκαΐνη στα στέκια των τοξικομανών

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοκαΐνη συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα, τσάντα και 2.340 ευρώ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας άνδρας 57 ετών και μία 35χρονη γυναίκα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι κατηγορείται ότι διακινούσε κοκαΐνη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη (20.05.2025) η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξάρθρωσε την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, χθες Δευτέρα (19.05.2025), στη συμπρωτεύουσα, ένας 57χρονος και μία γυναίκα 35 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση», καθώς και «παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα συνελήφθη όταν βγαίνοντας από σπίτι εντοπίστηκαν πάνω της αλλά και μέσα σε αυτό συνολικά 897 γραμμάρια κοκαΐνης– ναρκωτική ουσία την οποία φέρεται να αποθήκευε για λογαριασμό και κατ’ εντολή του 57χρονου.

Κατασχεμένα ναρκωτικά και χρήματα από τη δράση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη

Ακολούθησε η σύλληψη τού άντρα που εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και κατασχέθηκαν 2.340 ευρώ.

Κατασχεμένα ναρκωτικά και χρήματα από τη δράση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοκαΐνη συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα, τσάντα, 12 νάιλον διαφανείς συσκευασίες και 2.340 ευρώ.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τα Τέμπη με φόντο τις αντιρρήσεις για την παράσταση του Ελληνικού Δημοσίου
Οι αντιρρήσεις των κατηγορουμένων αφορούν κατά κύριο λόγο τις παραστάσεις των Δικηγορικών Συλλόγων και του σωματείου των μηχανοδηγών «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης»
Δικαστήριο
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Οι αντιφάσεις του 41χρονου δράστη – Σκηνοθετημένο έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές
Σύμφωνα με αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές, δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης και άμυνας στο σώμα του καθ' ομολογίαν δράστη πράγμα που φέρεται να αναιρεί τον ισχυρισμό ότι το θύμα πήγε να του επιτεθεί πρώτο με μαχαίρι
Το ζευγάρι στην Καλαμάτα
23
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ομαλά η επιστροφή των εκδρομέων, με λίγες καθυστερήσεις στην Αθηνών – Κορίνθου
Από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα έχουν επιστρέψει στην Αττική 62.385 οχήματα και συγκεκριμένα 33.937 από την Αθηνών - Κορίνθου και 28.448 από την Αθηνών - Λαμίας
Κίνηση