Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μητέρα ακινητοποιούσε τη 10χρονη κόρη της για να τη βιάζει ο σύντροφός της

Τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της συνελήφθησαν - Μάλιστα, ο 37χρονος συνελήφθη στον Προμαχώνα, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα

Μια υπόθεση απόλυτης φρίκης αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς ένα ανήλικο παιδί κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της μητέρας του και μάλιστα με τη βοήθεια της ίδιας της μάνας του. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβε ένα ζευγάρι, ηλικίας 37 και 24 ετών (άντρας και γυναίκα αντίστοιχα), για τον βιασμό της ανήλικης.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και για βιασμό της ανήλικης κόρης της. Ωστόσο, μόλις οι Αρχές προσέγγισαν το παιδί διαπίστωσαν πως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, καθώς το παιδί κατήγγειλε πως η μητέρα την ακινητοποιούσε για να τη βιάζει ο σύντροφός της, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο 37χρονος την ξυλοκοπούσαν συχνά. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του voria.gr, πρόκειται για ένα παιδί μόλις 10 ετών που ζούσε μαζί με τη μητέρα του σε οικισμό Ρομά. 

Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, παράβαση Νομοθεσίας περί Ενδοοικογενειακής Βίας και άμεση συνέργεια σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. 

Αρχικά η 24χρονη μητέρα κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης τον 37χρονο για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για βιασμό της ανήλικης κόρης της.

Η ανήλικη επιβεβαίωσε τα όσα είχε καταγγείλει η μητέρα, ωστόσο επεσήμανε πως η μητέρα όχι μόνο γνώριζε αλλά κρατούσε ακίνητη τη 10χρονη όσο τη βίαζε ο 37χρονος, ενώ περιέγραψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα της την χτυπούσαν.

Σημείωσε, δε, πως ο 37χρονος χτυπούσε τη μητέρα της μπροστά της.

Σε βάρος του ζευγαριού, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν ο μεν 37χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας στα σύνορα στον Προμαχώνα απ΄όπου επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα, η δε 24χρονη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης η 24χρονη και ο 37χρονος σύντροφος της, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της γυναίκας.

Στους δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 5η ανακρίτρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη στον 37χρονο και στην 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της - Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Θεσσαλονίκη
Η 24χρονη μητέρα συνελήφθη άμεσα, ενώ οι Αρχές κατάφεραν και εντόπισαν τον 37χρονο στα σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα για τη Βουλγαρία
Η μητέρα και ο σύντροφός της που κατηγορούνται ότι βίαζαν το παιδί 7
Ισχυρός σεισμός στην Καλαμάτα 4,7 Ρίχτερ: «Δεν ενεργοποιήθηκε το ρήγμα που είχε δώσει 6 Ρίχτερ το 1986», λέει ο Παπαζάχος
Κοντά στην Μεσσήνη το επίκεντρο, έγινε αισθητός σε Πάτρα, Σπάρτη και Τρίπολη - Στα 23 χιλιόμετρα το εστιακό της βάθος - 10 λεπτά μετά τον κύριο σεισμό έγινε μετασεισμός μεγέθους 2,5 Ρίχτερ
Χάρτης
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
8
26 κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας: Σε ποιους δήμους υπάρχει υψηλός κίνδυνος μόλυνσης
Πέραμα, Αγία Βαρβάρα, Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Κιλελέρ Λάρισας σε «συναγερμό» για επικείμενα κρούσματα – Για κάθε έναν που εμφανίζει συμπτώματα αντιστοιχούν άλλοι 140 ασθενείς που είναι ασυμπτωματικοί
Κουνούπι