Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε μπαρ και άρπαξαν χρήματα και ποτά – «Έρχονταν συχνά, είμαι σε κατάσταση σοκ» λέει η ιδιοκτήτρια

«Είδα το βίντεο το πώς έσπαγαν την τζαμαρία και ειλικρινά ακόμη σε μπορώ να συνέλθω»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (16.7.25) εισέβαλαν σε μπαρ στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη και άρπαξαν χρήματα και ποτά.

Όπως λέει στο newsit.gr η ιδιοκτήτρια του μπαρ οι δύο δράστες ήταν θαμώνες του μπαρ και μάλιστα μια φορά της είπαν ότι δεν είχαν χρήματα για τα ποτά που είχαν παραγγείλει και τους τα κέρασε.

«Μπήκαν μέσα στο μαγαζί, είχα λίγες μέρες να τους δω, γενικά έρχονται συχνά, μάλιστα τον έναν τον γνώριζα πάρα πολύ καλά πελάτης, θαμώνας στο μαγαζί. Μου είπαν ότι δεν έχουν χρήματα τους κέρασα από ένα ποτό είπα δε βαριέσαι. Παρατήρησα ωστόσο ότι ο ένας κοιτούσε επίμονα την ώρα που έκανα συναλλαγές στο ταμείο αλλά που να πάει το μυαλό μου. Ο άλλος αυτός που γνώριζα πολύ καλά μπήκε κάποια στιγμή την ώρα που ήμουν στην άκρη του μπαρ στο ταμείο και με αγκάλιασε προφανώς όσο το σκέφτομαι για να δει τι υπάρχει στο ταμείο. Εγώ συνήθως δεν αφήνω χρήματα υπήρχαν ωστόσο κάποια χρήματα εκείνο το βράδυ περίπου 300 με 400 ευρώ χαρτονομίσματα και κέρματα. Πού να φανταστώ ότι έκανε εκείνη την ώρα που ήρθε να με αγκαλιάσει έκανε ακτινογραφία του ταμείου», τονίζει.

Και συνεχίζει: «Από το μαγαζί έφυγα γύρω στις 2 το βράδυ. Όπως φάνηκε αργότερα από το βίντεο ασφαλείας οι δύο τους μπούκαραν λίγη ώρα αργότερα προφανώς παρακολούθησαν την ώρα που έφυγα. Δέχομαι ένα τηλεφώνημα το πρωί από έναν φίλο μου που περνούσε από την περιοχή και τυχαία πέρασε από το στενό που είναι το μαγαζί μου. Μου έστειλε φωτογραφίες όπου φαινοταν ότι είχαν σπάσει τη τζαμαρία του μαγαζιού και μου λέει έγινε κάτι σίγουρα διάρρηξη πρέπει να έρθεις. Έπαθα πανικό. Έφτασα όπως όπως ενημέρωσα αμέσως την αστυνομία ήρθαν οι άντρες από το τμήμα του Λευκού Πύργου τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσω για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης μπράβο τους πραγματικά ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. Φτάνοντας μου είπαν να ηρεμήσω τους είπα τι πήραν και εκείνοι βέβαια πήραν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας από μαγαζί της περιοχής και αυτό ήταν σε λίγες ώρες τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν».

«Όταν τον είδα είδα τον ρώτησα γιατί το έκανε μου είπε πως ντρέπεται και μου ζήτησε συγνώμη. Η ζημιά δυστυχώς έγινε. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Είδα το βίντεο το πώς έσπαγαν την τζαμαρία και ειλικρινά ακόμη σε μπορώ να συνέλθω. Γνωρίζω καλά ότι η περιοχή του Βαρδάρη είναι επικίνδυνη αλλά ποτέ δεν φαντάζεσαι ότι θα σου συμβεί κάτι τέτοιο είναι ουσιαστικά βιασμός της περιουσίας σου», καταλήγει η ιδιοκτήτρια του μπαρ.

Η παραβιασμένη πόρτα μπαρ στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη
Η παραβιασμένη πόρτα μπαρ στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη
Εμφανείς οι φθορές στην πόρτα του μπαρ από τη διάρρηξη
Εμφανείς οι φθορές στην πόρτα του μπαρ από τη διάρρηξη

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το παιδί μας χάθηκε» - Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φως για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του δύτη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και η εξέταση του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε τη μοιραία στιγμή
Βουλιαγμένη: «Το παιδί μας χάθηκε» – Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί