Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Όλα έγιναν με υπόδειξη του 1ου κατηγορουμένου» δηλώνει ο δικηγόρος του συνεργού

Θεσσαλονίκη: «Όλα έγιναν με υπόδειξη του 1ου κατηγορουμένου» δηλώνει ο δικηγόρος του συνεργού

«Ο εντολέας μου δεν την μαχαίρωσε. Όλα έγιναν καθ’ υπόδειξη του πρώτου κατηγορούμενου», δήλωσε ο Γιώργος Παρηγόρης, ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορουμένου για συνεργία στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος κατηγορείται για συνεργία στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της Γεωργίας Μουράτη, καθώς ο ίδιος ομολόγησε την εμπλοκή του σε αυτή και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου πέταξαν το πτώμα της εγκυμονούσας με τον σύντροφό της.

Ωστόσο, ο 39χρονος δεν ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, με τον δικηγόρο του, Γιώργο Παρηγόρη, να τονίζει στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι θα πρέπει να «αξιολογηθεί η ειλικρίνεια» του εντολέα του, επειδή «μόνος του πήγε στο τμήμα και ό,τι έχει πει έχουν προκύψει».

«Όλα έγιναν καθ’ υπόδειξη του πρώτου κατηγορούμενου. Εκείνος ήξερε πως θα εξαφανίσει τα πράγματα. Ο εντολέας μου δεν την μαχαίρωσε. Στην ουσία την ακινητοποίησε.

Θα ήθελα να τονίσω είναι πως μετά την τέλεση της πράξης της ανθρωποκτονίας γίνεται η συγκάλυψη και θα ερευνηθεί εάν θα τιμωρηθεί ή όχι. Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Η ειλικρίνεια του εντολέα μου πρέπει να αξιολογηθεί. Μόνος του πήγε στο τμήμα και ό,τι έχει πει έχουν προκύψει», είπε ο δικηγόρος Γιώργος Παρηγόρης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις