Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Πήραν το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν» – Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού στην κόρη του

Θεσσαλονίκη: «Πήραν το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν» – Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού στην κόρη του

«Έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν» ήταν τα πρώτα λόγια του αστυνομικού, που τραυματίστηκε χθες Κυριακή (10.03.24) μετά την επίθεση από κουκουλοφόρο έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, στην κόρη του.

Η κόρη του αστυνομικού που τραυματίστηκε, όταν κουκουλοφόρος τον χτύπησε με κράνος κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης, μίλησε στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε όσα της είπε ο πατέρας της για το πρωτοφανές περιστατικό. «Φοβόταν γιατί το καπέλο του γράφει τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (11.03.24), ο πατέρας της είναι εκτός κινδύνου και βρίσκεται στο σπίτι με αναρρωτική. Περιγράφοντας το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, δήλωσε πως έχει πρηστεί το πρόσωπό του κάτω από το μάτι του.

Σύμφωνα με την κόρη του τραυματία αστυνομικού, ο πατέρας της δέχτηκε χτυπήματα από παιδιά. Η ίδια επεσήμανε επίσης πως έξω από τον κινηματογράφο ήταν μόλις πέντε αστυνομικοί, καθώς οι υπόλοιποι ήταν διασκορπισμένοι λόγω των αθλητικών αγώνων που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

«Ήταν παιδάκια 17-18-20 ετών. Έστειλαν απροστάτευτους πέντε αστυνομικούς για το θεαθήναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του.

 

Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια, ο πατέρας της υπηρετεί στην ελληνική αστυνομία 34 χρόνια, είναι 59 ετών και σε λίγους μήνες περιμένει να βγει σε σύνταξη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις