Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 46χρονος που σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του

Προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (5.12.24) ζήτησε και έλαβε ο 46χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η απολογία του 46χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήγε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού την Κυριακή και αποκάλυψε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 46χρονος τραυμάτισε και τον 29χρονο γιο της συζύγου του που ήταν παρών στο περιστατικό.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει, με τον γιο της 60χρονης να υποστηρίζει πως η μητέρα του αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση, καθώς ο 46χρονος φέρεται να τη ζήλευε

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (01.12.24) κατά τη διάρκεια μίας λογομαχίας που είχε το ζευγάρι. Ο 46χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πιθανότατα μετά από καβγά που ξέσπασε στο σπίτι όπου διέμεναν, άρπαξε δύο μαχαίρια και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μάλιστα, τραυμάτισε και τον 29χρονο γιο της στον ώμο, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και προσπάθησε να προστατέψει την μητέρα του. Σημειώνεται πως μετά τη δολοφονία, ο 46χρονος πήγε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού, όπου ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και, όπως έγινε γνωστό, σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά