Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση το 4,5 μηνών βρέφος με κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση για άλλο ένα 24ωρο το μόλις 4,5 μηνών βρέφος το οποίο προσβλήθηκε από κορονοϊό

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο: 

«Ξημερώματα 14.11.2021 προς 15.11.2021 (5.00 π.μ.) εισήχθη στην Covid-19 ΜΕΘ Παίδων του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο», άρρεν βρέφος 4 1/2 μηνών, με Οξεία Αναπνευστική Ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης αναπνευστικού από Covid-19. Το βρέφος διασωληνώθηκε άμεσα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας. Πρόκειται για βαριά λοίμωξη αναπνευστικού και χρήζει υψηλής υποστήριξης στον αναπνευστήρα. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά θεωρείται κρίσιμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο γονείς του μωρού είναι ανεμβολίαστοι και μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο από το νοσοκομείο Κομοτηνής στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 22
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 13
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο