Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 17χρονος που ξυλοφορτώθηκε από τρεις συνομηλίκους του

Ο 17χρονος βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις συνομηλίκους του, ο 17χρονος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ξυλοδαρμός του 17χρονου έγινε από τρεις μαθητές με ασήμαντη αφορμή με κλωτσιές και μπουνιές στο προαύλιο του σχολείου του στην Θεσσαλονίκη και τον έστειλαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο.

Ο 17χρονος, ο οποίος χθες το απόγευμα (25.02.2025) βγήκε από το νοσοκομείο, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη και αναρρώνει.

Δεκάδες μώλωπες

Το πρωί, ιατροδικαστής εξέτασε τα τραύματα του παιδιού διαπιστώνοντας δεκάδες μώλωπες σε όλο του το κορμί. Ο ίδιος, ανέφερε στους γονείς του αγοριού, ότι οι ανήλικοι δράστες χτύπησαν τουλάχιστον 90 φορές τον 17χρονο.

Στους ανήλικους ασκήθηκε δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι τρεις ανήλικοι νταήδες, με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, αναμένεται άμεσα να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον, ενώ έχει διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση για το πώς συνέβη το περιστατικό μέσα στο σχολείο.

Ο 17χρονος μέσα από το ασθενοφόρο, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του
Ο 17χρονος μέσα από το ασθενοφόρο, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Δεν δημιουργούμε παιδιά, δημιουργούμε αγρίμια»

Ο πατέρας του 17χρονου θύματος είχε μιλήσει στο newsit.gr περιγράφοντας τα όσα είχαν γίνει:

«Ήταν μια πολύ δυνατή επίθεση σε βάρος του γιου μου. Όλα έγιναν μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Είναι καθαρή κακοποίηση και bullying από τρία άτομα προς ένα παιδί. Δεν έχουν ξανακάνει κακό στο παιδί μου.

Ο ένας ήταν από το σχολείο του παιδιού μου, οι άλλοι όχι. Πρώτη φορά έγινε. Το παιδί μου βγήκε στην αυλή για το διάλειμμα και ο άλλος του είπε “έλα σε φουσκωτούλη, αφρατούλη” και του απάντησε ο γιος μου. Πήγε να ζητήσει εξηγήσεις και ο άλλος τον έφτυσε στο πρόσωπο. Ξαφνικά επιτέθηκαν και οι άλλοι δύο και τον πλάκωσαν στο ξύλο», είπε ο πατέρας του 17χρονου.

Και πρόσθεσε: «Ο γιος πέρα από την εξάρθρωση του ώμου, το σπάσιμο της μύτης, είναι πιθανόν να έχει και μετατόπιση αυχένα. Και στο συμβάν δεν ήταν κανένας καθηγητής παρών για να βοηθήσει.

Ίσως το μόνο που τους νοιάζει είναι αν έχουν τα παιδιά κινητά ή όχι. Όλο αυτό έγινε μέσα σε δημόσιο κτίριο. Και δεν πρέπει να τα αφήνουμε αυτά γιατί γινόμαστε κι εμείς συνένοχοι. Δεν δημιουργούμε παιδιά με αυτό τον τρόπο. Δημιουργούμε αγρίμια».

Και κατέληξε: «Είμαι στο νοσοκομείο και μιλάω συνέχεια με το παιδί μου. Έχει ταραχτεί πολύ και προσπαθεί να ηρεμήσει. Είναι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν είναι μόνο τα σοβαρά χτυπήματα που δέχτηκε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στην Αλεξανδρούπολη
Από το νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται κατά τόπους σε διάφορες περιοχές της Π.Ε. Έβρου μεταξύ των οποίων η Ορεστιάδα και η Σαμοθράκη
Χαλάζι
Εξαφάνιση 14χρονου από την Κυψέλη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ο Γιώργος Φ. έχει ύψος 1.76 μ, βάρος 65 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, φορούσε μία γκρι βερμούδα, ένα πορτοκαλί κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρες σαγιονάρες, ενώ κρατούσε ένα μικρό μαύρο σακίδιο
Εξαφάνιση
Φωτιά στο Μάτι: Αυτός είναι ο ομαδικός τάφος στη Νέα Μάκρη – «Υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα υπολείμματα»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και ζητεί ποινική διερεύνηση για πιθανές λανθασμένες ταφές και τη διαχείριση των σορών μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018
Ομαδικός τάφος για φωτιά στο Μάτι
9
Στο μικροσκόπιο βίντεο ντοκουμέντο έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου – Ο άνδρας με τον χαρτοφύλακα και το άτομο που τον ακολουθεί
Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται ένας άνδρας να περπατά επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και πίσω να ακολουθεί άλλος άνδρας - Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για θύμα και φερόμενο δράστη
Πλάνα έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου
6